A haditechnikai cikkek minőségéről...

2024.02.21.
Hidegkuti Konstantin
Hidegkuti Konstantin
8,2 E feliratkozó

Militavia
Molnár Balázs
7,91E feliratkozó
Még a H-22/32 videójának posztolásakor írtam, hogy pár héten belül megelőzi molnit. Előzmények: molni keményen kritizálta a videót, saját videóit promózta. Amit akkor írtam, annak a megerősétése ez a poszt. :)

Még a H-22/32 videójának posztolásakor írtam, hogy pár héten belül megelőzi molnit. Előzmények: molni keményen kritizálta a videót, saját videóit promózta. Amit akkor írtam, annak a megerősétése ez a poszt. :)
Azért .. ez szinte sértő Nyugger fele, hogy valaki nem nézte ki belőle, hogy be fogja előzni.

Láttam az erősen kontraproduktív arrogáns vergődéseit Molninak, Nyugger videói alatt vagy akár a saját hírfolyamában is elveszíti az önkontrollt.. teljesen biztos vagyok benne, hogy betege. De ez így van rendjén.
Majd amikor talán egyszer a lexikális tudáson és a Dunning-Krüger görbe első hullámán túljut... de az sem mostanában lesz.

2024.02.21.
Hidegkuti Konstantin
Hidegkuti Konstantin
8,2 E feliratkozó

Militavia
Molnár Balázs
7,91E feliratkozó
Lengén öltözött nők bármely csatornája meg végtelen+1 feliratkozó..

A feliratkozás száma nem arányos azért a tartalom minőségével :)
Amúgy eléggé "érett" hozzáállásra vall ez a hasonlítgatás.. :D

2024.02.21.
Hidegkuti Konstantin
Hidegkuti Konstantin
8,2 E feliratkozó

Militavia
Molnár Balázs
7,91E feliratkozó
A teljes képhez hozzátartozik, hogy
  • az angol csatiján Molninak van még +3,09 E feliratkozó 20 videóval 58 493 megtekintéssel,
  • Ugyanez a magyar csatin a 7,91 E feliratkozó mellett 38 videóval 871 529 megtekintés,

• @nyugger 8,3 E feliratkozója a 11 videóra is szép teljesitményenk tűnik a 350 223 megtekintéssel, de azért nézzük korrektül a számokat.
Amúgy meg teljesen abszurd a két csatornát hasonlítani, ne csináljuk ezt pls.
A feliratkozás száma nem arányos azért a tartalom minőségével :)
Pontosan.

Nem kell itt okoskodni senkinek. :) Az infót a feliratkozók számával @nyugger -nek írtam- egy korábbi állításomat alátámasztva. Nyilvánvaló, hogy molni más irányt követ, de lehet érdekes videókat is készíteni, ami több embert megfog, csak tudni kellmi az atéma ami érdekli az embereket. ;) :) .Sokkal jobb lett molni utolsó videója(1 napja jött ki), ahol már videó anyagot is használ és nem csak grafikát. Visszatérve nyuggerhez... Nem volt kérdés, hogy kedveltebb lesz a csatornája, ezáltal több feliratkozója lesz, hiszen már 17 évesen felfigyeltem rá, már akkor ügyesnek és tehetségesnek tartottam, aki még sokra viheti. Ezért is hívtam meg több projektba.
Egyébként nekem a haditechnikai FB oldalammal sikerült az első évben 12 000 feliratkozóra szert tenni. Jelenleg a 3. legkedveltebb haditechnikai tematikájú FB oldal Magyarországon. A csúcs amit az első évben értem el egy bejegyzéssel(poszt) 100 000+ megtekintés + több száz megosztás. Nyuggertől várom ennek megdöntését. Ahogy mondani szokták ami késik nem múlik. :)

A teljes képhez hozzátartozik, hogy
  • az angol csatiján Molninak van még +3,09 E feliratkozó 20 videóval 58 493 megtekintéssel,
  • Ugyanez a magyar csatin a 7,91 E feliratkozó mellett 38 videóval 871 529 megtekintés,

• @nyugger 8,3 E feliratkozója a 11 videóra is szép teljesitményenk tűnik a 350 223 megtekintéssel, de azért nézzük korrektül a számokat.
Amúgy meg teljesen abszurd a két csatornát hasonlítani, ne csináljuk ezt pls.

Pont ezért raktam be Jake Paul feliratkozóinak a számát, propagandista almát a számbuzi körtével nem szerencsés hasonlítgatni.

Na úgy tűnik a tyúkszemükre léptem, de korrigálás helyett még turboznak is egyet
"Az orosz haderő T-54-es és T-55-ös harckocsijai csupán másodvonalbeli védelemként és indirekt tűztámogatásként szolgálnak Ukrajnában" – ezt az érvet számtalanszor hallhattuk mostanában azoktól, akik megpróbálják megmagyarázni, miért van ezekre az idestova 70 éves harcjárművekre szükség az ukrajnai harctéren. Nagyon úgy fest, hogy a Robotine térségében támadásba lendülő orosz gépesített gyalogsági képesség nem kapta meg az üzenetet: a frontvonalon használták az elképesztően elavult T-55-ösöket, az eredmény pedig borítékolható volt.

Hehe, bassza csak a csőrötöket :D

Amúgy meg a rabotyinoi bevetés mindenképpen érdekes és kérdéses, de egy elemből azért ne következtessünk már mindenre

Na úgy tűnik a tyúkszemükre léptem, de korrigálás helyett még turboznak is egyet

Hehe, bassza csak a csőrötöket :D

Amúgy meg a rabotyinoi bevetés mindenképpen érdekes és kérdéses, de egy elemből azért ne következtessünk már mindenre
Az az 54 es aknára hajtott csak úgy halkan mondom, úgy járt mint az ajnározott leo2.

Vazzeg egy napon belül jön a Gripen buli is meg durrantják le az oroszok megint a saját gépüket, mi a fasz van ma? Mintha összebeszéltek volna, hogy nehogy ki tudjak dolgozni egy témát nyugodtan videóhoz :hadonaszos: