A haditechnikai cikkek minőségéről...

Valszeg gyakornoktól függ, hogy éppen mennyire szemlézik az írásaimat, kb havi egy a norma náluk. De látom, hogy sokkalta jobban szeretik azokat szemlézni ahol az ukrán eredményekről írok mintsem az oroszokról. Amúgy ha valaki nem látta volna még, @cirqle kollégának köszönhetően az armatás Pergőtűz linkelve van a T-14 topikjában
Tényleg, van rá valamilyen reakció a TC-ról/tól?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tudja valaki hogy az aviatika.hu oldallal mi történt? Ha felkeresem, azt írja, nem elérhető, a google találatokat is csak tárolt változatban lehet megnyitni.

• Tetszik
Reactions: enzo
Angolra fordítva már talán jobban kijön az üzenet:

Amúgy csak a vágás volt 3 nap, a felvétel egy nap (hajnal 2-ig elnyúlt), a script írását meg nem is számolom, de az is kb 2-3. Renderelés 3/4 óra, csak mivel veszprémi nettel töltöttem fel így a Youtube-ra is olyan 3 óra alatt szenvedte fel magát. Szóval összességében kb egy hetem ment el arra, hogy egy idiótán felbasztam az agyamat :D
Én csak annyit kérdeznék szerényen, hogy eladó e a lámpa a falon ... :) Ha nem,
jó persze mindegy csak egy kérdés volt :(

Megjelent vala
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Finomíthatna nyugger a környezeten, ez így olyan csöves konteós hangulatot teremt.
Nem ártana 1-2 polc nagy vastag könyvekkel, lehetőleg legyen közte pár megsárgult, még jobb ha néhány exotikus külföldi nyelveken van, meg egy-két csecse-becse és akkor a nagy tv csatornákba is bejelentkezhetne otthonról élőben.

udl2CzB.jpg

Finomíthatna nyugger a környezeten, ez így olyan csöves konteós hangulatot teremt.
Nem ártana 1-2 polc nagy vastag könyvekkel, lehetőleg legyen közte pár megsárgult, még jobb ha néhány exotikus külföldi nyelveken van, meg egy-két csecse-becse és akkor a nagy tv csatornákba is bejelentkezhetne otthonról élőben.

udl2CzB.jpg
Vagy amiket küldünk neki, @nyugger kirakhatná egy polcra vagy az asztalra. Tényleg megdobná a nézettséget.

Nagyon jó az Armata videód! Csodálom, hogy kibirtad egy B+ nélkül. :)
Azok az emberiség számára elveszettnek tekinthető változatokban voltak, ahol nem egyszer egy részletet vagy 8szor kellett újravegyek a kurvaanyázások miatt :D
Az a baj, hogy fizikailag nincs hely otthon ennek a kivitelezésére. Mert igen, jobb lenne ha lenne mögöttem valami háttér, csak kb annyi helyem sincs, hogy hátradőljek a székemmel. Hosszú távon ez meg lesz oldva költözéssel, de az minimum egy-másfél év, így kb csak a vetített háttér marad, aminek meg nem vagyok a híve. Max valami Displate fém poszter.
Vagy amiket küldünk neki, @nyugger kirakhatná egy polcra vagy az asztalra. Tényleg megdobná a nézettséget.
Aki műfaszt küld, az preview-ben nézheti napokkal korábban a videókat :D
Vagy egy dedikált Putyin-portré.
19-ben az Ermitázsban nem tudom miért nem vettem meg, most mennyire jól jönne :D
Egy Mein Kampf a polcon, félig eldugva. :)
Egymás mellett a Mein Kampf meg a Tőke és kiegyensúlyozom a politikai spektrumot :rolleyes:

Volt a nyolcvanas években szinte minden házban, lakásban egy olyan bazi nagy fel falat elfoglalo poszter valami egzotikus helyről.
A mai modern neve "poszter tapéta" kérlek szépen. Csak van belőle valami szovjet atombunkerbelsős változat...

Azok az emberiség számára elveszettnek tekinthető változatokban voltak, ahol nem egyszer egy részletet vagy 8szor kellett újravegyek a kurvaanyázások miatt :D

Az a baj, hogy fizikailag nincs hely otthon ennek a kivitelezésére. Mert igen, jobb lenne ha lenne mögöttem valami háttér, csak kb annyi helyem sincs, hogy hátradőljek a székemmel. Hosszú távon ez meg lesz oldva költözéssel, de az minimum egy-másfél év, így kb csak a vetített háttér marad, aminek meg nem vagyok a híve. Max valami Displate fém poszter.

Aki műfaszt küld, az preview-ben nézheti napokkal korábban a videókat :D

19-ben az Ermitázsban nem tudom miért nem vettem meg, most mennyire jól jönne :D

Egymás mellett a Mein Kampf meg a Tőke és kiegyensúlyozom a politikai spektrumot :rolleyes:
Tehetsz bele egy kis anyázást, attól lesz természetes és nem steril. Némi bazmegezést megengedek magamnak, mert ez a véleményem.

Saját csatornánk vam, saját szabályaink. Az emberek megnéznek a tények miatt, de főként a tálalás miatt, mi az amit Te teszel be és egyedi.

Jó videó lett :)

Nna, kijött az aktuális Pergőtűz és persze molni már belém is állt a kommentekben, ahogy az önérzetes totalcaros fasz cikkíró is
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.