Annál nagyobb elérést generál a videónak, csinálja csak, önkéntelenül is segíti az algoritmust meg engem
Majd válaszolok arra az egy nagy kommentjére, de a több napos kurva nagy hajtás után vasárnap délután inkább asszonnyal voltam, mintsem ketrecharcozzak a kommentek közt. Konkrétan egész napos vágó műszak után 6:57-kor végeztem kb a vágással, feltöltéssel, borítókép szerkesztéssel meg minden szarral és csak utána feküdtem le. Egyszerűen ilyen szintű belemélyedés mellett kb csak a heti 1 videó ami tud működni (pedig az elején szerettem volna egy frontosat is), mert másra már nincs fizikailag kapacitásom, miközben szegény Stier már feladta azt, hogy egyáltalán időre valaha beérkezzenek a cikkeim
Bárki előtt ott a lehetőség, hogy bármilyen politikai irányultságú és szakmailag magasabb színvonalú videókat készítsen. Meg lehet próbálni.
Azt pedig már csak mellékesen jegyzem meg, hogy ez még csak a 7. Pergőtűz, a nézettségtől függetlenül mind jobb az előzőnél. Ennek pedig nagyon egyszerű az oka: ez is egy olyan dolog amit próbálni, tanulni kell és tapasztalatot gyűjteni. Lesznek még jobbak, összeszedettebbek, új falilámpával, nem lengyel “zászlóval”… abban pedig szerintem már így a 7. videó után meg tudunk egyezni, hogy bőven hitelesebb és több köze van a történésekhez, mint bármely más futtatott szakértő videóinak vagy tévés szerepléseinek.
Köszi az elismerést, belülről pedig full úgy éreztem közben, hogy ez amúgy szar lett és örülök, ha a végén 25-30 ezerig elmegy. Azért megéreztem azt, hogy az utolsó felvétel több, mint 2 hete (dec 20) volt és vissza kellett szokni. Megint csak, volt olyan szegmens, amit ha 4-5-ször nem vettem újra, akkor egyszer sem és vágásnál sem éreztem jónak. Plusz ahogy mondod, még érzem, hogy van bőven hova fejlődni, csak annak jelentős része a gyakorlattal és tapasztalatszerzéssel fog jönni. Meglátjuk a jövő heti hogyan sikerül. Amúgy a fal az sötét narancssárga-halvány bézs kombó amúgy, csak a kamerán keresztül polák mixnek tűnik
Nagyon hosszú távon már gondolkodok olyanon, hogy akkor MILC kamerát venni felvételhez (telefonnal tolom amúgy) meg egy ilyen led gloryhole-t ami a pofámba világít, de az nem most lesz
Mondjuk a sok időt nem is a vágás, hanem a közben megjelenő illusztrációk kikeresése veszi el. Van, mikor fél órát elbaszok egy 5 másodpercig megjelenő kép kikeresésére, de juszt se nyugszom, amíg nem lesz meg a H-22PSzI. Nem M, nem N, nem 32, nem 58, a PSzI kell nekem, mert arról beszélek. Na meg igyekszek mindig valami kis újítást belevinni az adott videóba, itt pl már defaultban szépen kilistáztam a forrásokat, de megint csak egyesek szövegértéséig az nem jutott el és google keresést emlegetnek. És ezek azok amiket már kiválogattam külön, szépen összehasonlítva egymással az adatokat, hogy nem mondanak-e faszságot vagy nem térnek-e el drasztikusan a többitől. Plusz, hogy teljes legyen az idegfasz, az Ugolok Nyeba tegnap egész nap Error 403-at mutatott, kibaszva az eredetileg szánt illusztrációk felét.
Az éles szög és a 30 fok nekem is feltünt...
De annyi baj legyen!
Orosz forrás így írta, a fordításban nézhettem be, hogy maximum 30 fokos lehet a becsapódási szög
По достижении расстояния до цели в 60 км и углом между осью ракеты и целью до 30 град