Molni benne van egy adott terület elméletében. Néha nem teljesen ok az sem, de az tény, hogy szakkönyv szinten nagyon felkészült. Ami probléma nála az a hithetelenül pocsék helyesírás, és az irgalmatlan mennyiségű sajtóhiba. Pedig mások is átnézik az anyagait. Munka az rengeteg van benne. Ami viszont nem hoz neki nézettséget: a túlzottan szakmai vonal. Igen, teljesen érthető, hogy csillió táblázati adattal és számolással dolgozik. Az adatai hitelesek. A probléma, hogy az átlag fogyasztót ez nem érdekli. Ha két oldalon keresztül levezeted, hogy x profillal, x mennyiségű üzemanyaggal, légellenállással, fogyasztással, a táblázat alapján ezek az értékek jönnek ki, az ellen oldalon meg ezek (ujabb két oldal száraz szöveg) a másik videóban meg annyi van, hogy A repülő x km, B repülő y km, tehát nem éri el, akkor az átlag fogyasztó a másodikat fogja megnézni, mert az elsőn elalszik a második diánál. Félreértések elkerülésére, nekem a tudományos vonal jobban tetszik, de értem, hogy miért nincs nézettsége. Az angolt pl. most szünteti meg.
A stílusa egy másik kérdés. Igen, én is veszekedtem már vele, és néha bicskanyitogató ahogy reagál, de hát nem lehet mindenki egyforma.
Nyugger videoi könyebben emészthetőek. A tudományos háttér viszont egy érdekes kérdés. Molninak egyszerűbb dolga van, F-15, F-16 kézikönyvek, kezelési utasítások, stb. letölthetőek, a hivatalos verziók elérhetőek kvázi szabadon. Az orosz oldalon viszont a nagy csend maximum. Nincs az a hely ahol olyan szinten hozzáférhetsz a hivatalos anyagokhoz, mondjuk a Tu-22-ről. Úgy meg nehéz hasonló videót készíteni, hogy az alap adataid nincsenek meg hozzá.
Pont ezért - noha nagyon jók a légvédelm rakétás videoi Molninak, nehogy abbahagyja őket - de kicsit kérdéses a hitelessége az adatainak. Igen, ennyi hozzáférhető, de ismerjük a szovjet hozzáállást, ahol még a térképek is direkt rosszak voltak, az ellenség megtévesztésére. Ez nem Molni hibája, ilyen a rendszer.