@reich_und_rollhogyan kezdődött
1940. Amszterdam
és hogyan lett vége
1945. Lipcse
Reichi figyelj már. Már foglalkoztat egy ideje, de most megint beugrott:
a nemzeti sast miért nem a szív-oldalon hordták?
thx.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@reich_und_rollhogyan kezdődött
1940. Amszterdam
és hogyan lett vége
1945. Lipcse
Fogalmam sincs, sosem merült fel bennem ez a kérdes, de az sem, hogy pl. az SS, SA, rendőrség… miért nem ott hordta, hanem bal vállon. Annyit tudok, hogy 1934-ben Generalleutnant Freiherr von Fritsch volt a Heeresleitung főnöke és az ő 440/34-es számú parancsa volt ebben az irányadó, amikor is elkezdték a sast használni. De soha nem álltam neki ezt megkeresni vagy beleolvasni.@reich_und_roll
Reichi figyelj már. Már foglalkoztat egy ideje, de most megint beugrott:
a nemzeti sast miért nem a szív-oldalon hordták?
thx.
De nem az lenne a logikus, hogy a nemzetedet jelképező dolgot a szíveden hordod?Fogalmam sincs, sosem merült fel bennem ez a kérdes, de az sem, hogy pl. az SS, SA, rendőrség… miért nem ott hordta, hanem bal vállon. Annyit tudok, hogy 1934-ben Generalleutnant Freiherr von Fritsch volt a Heeresleitung főnöke és az ő 440/34-es számú parancsa volt ebben az irányadó. De soha nem álltam neki ezt megkeresni vagy beleolvasni.
Lehet nem lenne rejtély, ha az ember ezt a parancsot elolvasná. Nekem mindenesetre fogalmam sincs. De most, hogy így írod lehet egy unalmasabb estén utána olvasok ennek.De nem az lenne a logikus, hogy a nemzetedet jelképező dolgot a szíveden hordod?
Ez is olyan rejtély marad, mint a barna derékszíj+pisztolytáskához a fekete csizma.
Nekem már a fekete-barna dolog kiverte rég a biztosítékot.Lehet nem lenne rejtély, ha az ember ezt a parancsot elolvasná. Nekem mindenesetre fogalmam sincs. De most, hogy így írod lehet egy unalmasabb estén utána olvasok ennek.
Bizony,a bugris Új-Zélandi,meg ausztrál csapatok csínytevései emlékezetesek.Ez sem volt annyira gyűlölet nélküli hadjárat....
Ilyen amikor csak megy,mint az állat. Innen látszik,hogy nyári lánctalp van rajtaPanther + Panther 180
A másik lehetőség hogy valami szemfüles szövetséges '45-ben photoshoppolta....Ilyen amikor csak megy,mint az állat. Innen látszik,hogy nyári lánctalp van rajta
13. SS Handzsár hegyi hadosztály, parancsnok Desiderius Hampel.Butus, azt úgy mondják imámhoz!