T
Királyi Katonai Állatorvosi Hdt őrmestere lát el egy aknakereső labradort, 1944.07.05.
![]()
1940.10.01. New Westminster, Canada
/az apuka túléli a háborút/
![]()
1944.09.13. /lehet péntek volt?/
![]()

Elmegy az pénteknekSzerda volt amugy![]()

Egy igazi angolnál simán életszerűElmegy az pénteknek
Ezért vannak a sztereotípiák... felborulunk egy tankkal,
-hmmm hmm mi a f@szt csináljunk?
-Szerintem igyunk egy jó meleg teát...
-De rittyenthetnénk egy pikniket is, amig várjuk a műszakiakat.
Ahaaa. Tök életszerű.
Jah, hát várjálmá'![]()
Egy olyan apróság mint a nehéztüzérség nem akadályozhatja meg az 5 órai teát 
És ez így van jólEgy igazi angolnál simán életszerűEgy olyan apróság mint a nehéztüzérség nem akadályozhatja meg az 5 órai teát
![]()

HA olvastad a Ne sirass tőrzsőrmestert akkor ettől durvábbakról is tudhatszÉs ez így van jól
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nem tudtam még megszerezni.HA olvastad a Ne sirass tőrzsőrmestert akkor ettől durvábbakról is tudhatsz![]()
magyarul antikvárban kapható a névértéke minimum x5Nem tudtam még megszerezni.
ha kapsz belőle
ÉN 25 ezerért vettem az enyémet
minden fillért megér 
100 Ftért vettem egy ilyen 500 ft 5 könyv akcióban egy kosárbólmagyarul antikvárban kapható a névértéke minimum x5ha kapsz belőle
ÉN 25 ezerért vettem az enyémet
minden fillért megér
![]()
![]()

tény100 Ftért vettem egy ilyen 500 ft 5 könyv akcióban egy kosárból
Egy angol bob könyvvel, és a fehér sas kék mezőbennel együtt![]()
de befejezték a nyomtatást mire megszerették 

Néha vannak garázsvásárok nem csak ruháknak. Eszméletlen kincseket lehet szerezni baromi potom pénzekért. Pl eredeti digital realitis warfront turning pointot, vagy ugyanúgy tőlük az afrikan korps vs desert ratsottényde befejezték a nyomtatást mire megszerették
Máker![]()
mindkettő gyöngyszem 
Néha vannak garázsvásárok nem csak ruháknak. Eszméletlen kincseket lehet szerezni baromi potom pénzekért. Pl eredeti digital realitis warfront turning pointot, vagy ugyanúgy tőlük az afrikan korps vs desert ratsotmindkettő gyöngyszem
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..