A II. világháború (1939 - 1945)

Pár tény, aminek a többségét ma sem tudja az átlagember nyugaton, de akár itthon sem. Persze itt a többség nyilván tisztában van velük.

Nekem ez teljesem új:

650bb99468d3c827d9cb3a33f686d152.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

én is bevallanék bármit ha darált hússá vernék és rugdosnák a nemi szervemet...sőt szerintem ez bármely férfira igaz.

• Tetszik
Reactions: enzo and Pogány

én is bevallanék bármit ha darált hússá vernék és rugdosnák a nemi szervemet...sőt szerintem ez bármely férfira igaz.
Voltak ott még kifinomultabb játékok is. Húgycsőbe vékony üveg cső feldugása majd összetörése… az OSS semmivel nem volt finomabb úriemberek gyülekezete, mint a Gestapo vagy az NKVD.

Nyilván annyira voltak hitelesek ezek a vallomások, mint a 30-as évek moszkvai pereinek vallomásai.
Volt akit azzal törtek meg, hogy ha azt vallja, amit kell, a családját békén hagyják.

Itt egy elég jól megcsinált elemzése ennek a történetnek. Oberleutnant Wilhelm Bartelborth / EK2, EK1 és Ehrenblattspange/ volt a Panther parancsnoka,két Shermant lőttek ki mielőtt őket is kilőtték. Túlélte a háborút.