Ki? Simonyi?[/QUOTE
Bocs, szerintem azok a kiképzők oktassanak, akikre lőttek már...
De ha ő írt le ilyent, akkor ott komoly gondok vannak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ki? Simonyi?[/QUOTE
Bocs, szerintem azok a kiképzők oktassanak, akikre lőttek már...
Egy kis információ a tartalékos rendszerhez:
Ugye többen említették, hogy mi lesz azokkal a megyékkel, ahol évek óta nincs jelen honvédség pl: Vas, Zala megye...
Vas megyéről van annyi infóm, hogy a héten jártak katonák a körmendi Rendészeti Szakiskolában tárgyalni, hogy ott lesz a tartalékosok képzése, ami ésszerű is, mivel az iskolának van egy szabadtéri lőtere Nádasdon, egyébként valamikor laktanyának is készült, sokan még ma is így hívják a városban. Az iskola sportpályáján pedig jövőre kezdik el építeni a fedett lőteret, tehát valószínű a vasi tartalékosok képzése Körmenden a Rendőrképzőben lesz megvalósítva...
Köszi. Nem tudtam.
Nem idejétmúlt ez két NATO tagállam között?
Megkerülhető?
-t72m1 topikból ide:
Hát francia terméket?
Ép ezért írtam hogy a francia technika két véglet. Vagy nagyon beválik,vagy szidod még az ük felmenőit is aki csinálta,tervezte. Középút náluk nincs. Vagy jelentéktelen. (A franciák a logikátlan gondolkodást abszolute de tökélyre fejlesztették. Annyira hogy már megtalálták benne a logikát )Olvastam egy elemzést, hogy a jemenben jobban szerepelt az Abramsnél.
Dehogy is! Ez csak kósza gondolat menet volt. Amúgy meg amilyen logikusan gondolkodnak odafent még lehet ez is elképzelhető részükről. Mert gondolj csak bele. mekkora PR körítéssel vezetnék fel,hogy bizony mi abramsokat vettünk. Igaz használtan.Igaz nem A1 et. De vettünk! És kész! Amolyan magyarosan én már semmin se lepődnék meg.Tényleg kiakartok adni egy halom pénzt 105-ös ágyúval rendelkező harckocsira ami ráadásul marha drágán fenntartható.
Elmagyaráznátok nekem (mint a témában teljesen laikusnak), hogy ez a „105-ös ágyú”, ez miért nem jó?Dehogy is! Ez csak kósza gondolat menet volt. Amúgy meg amilyen logikusan gondolkodnak odafent még lehet ez is elképzelhető részükről. Mert gondolj csak bele. mekkora PR körítéssel vezetnék fel,hogy bizony mi abramsokat vettünk. Igaz használtan.Igaz nem A1 et. De vettünk! És kész! Amolyan magyarosan én már semmin se lepődnék meg.
Mert nem veszi fel a versenyt más harckocsival (azoknak többnyire már nagyobb űrméretű a lövege)? Mert nem már nem elég versenyképes a páncélátütése?Elmagyaráznátok nekem (mint a témában teljesen laikusnak), hogy ez a „105-ös ágyú”, ez miért nem jó?
Elmagyaráznátok nekem (mint a témában teljesen laikusnak), hogy ez a „105-ös ágyú”, ez miért nem jó?