Cseh fegyverink lesznek pisztolytól a Bren-ig, rendőrség, MH, vettünk és veszünk még Zlin-eket, nagyon kommunikálják a L-39 valamelyik verzióját (mi csak szokás szerint találgatunk), ez azt jelentheti, hogy komoly csomagot köthettünk velük.
Szintén V4. Lengyelek, illetve miattuk szintén közel tíz oldal telt meg itt a topikban. Mindezek számomra a V4-es elkötelezettséget sejtetik. Írtuk Varsó felé a csomagban, hogy pct. képesség is kell. Ez csak a spike helyi változata lehet, igaz? Szintén jó hír. Amit itt találgattunk , hogy mi jöhet Varsótól+a cseh csomag... hát szerintem ez igenis eredmény. Óriási eredmény a sok éves b@szakodás után.
Ezeket a csomagokat meg is értem, hogy a választások közeledtével nem akarják kommunikálni, mert a liberók egyböl visítanának, hogy "Orbán világháborúra készül".
Ha még a Belga Piranhák is ide kerülnének... de ez már tényleg Sci-fi...
Ja, USA is megkapta a "jussát",, asszem ma vagy tegnap megnyerte a GE a Paksi turbinák gyártását, valami 7-800millió Eurót írtak... szóval USA-tól szerintem annyira nem kötelező most fegyvert venni.