Már megtörtént, amerikai segélyként..Ez feltűnt, de azért M4-et csak nem szerez be nekik a HM a rengeteg jobb alternatíva helyett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már megtörtént, amerikai segélyként..Ez feltűnt, de azért M4-et csak nem szerez be nekik a HM a rengeteg jobb alternatíva helyett.
Ne nevettesd ki magadEz feltűnt, de azért M4-et csak nem szerez be nekik a HM a rengeteg jobb alternatíva helyett.
De már az egész MH.2-t átfegyverezték? Az világos, hogy a KMZ-nek eddig is az volt (sok más mellett).Ne nevettesd ki magad
És az miért gazdaságosabb, plusz mennyivel nagyobb, naprakeszebb tudást tud nyújtani?Hogy a pilótaképzés teljes mértékben Mo.-n valósuljon meg.
Erre csak azt tudom válaszolni, hogy a felelősök így döntöttek.És az miért gazdaságosabb, plusz mennyivel nagyobb, naprakeszebb tudást tud nyújtani?
A 43M lőszert tüzelő?Fokozatosan gyártásba kerül a Scorpion EVO3A1, P09, BREN-2.
Én 5,56-ról hallottam a gépkarabély esetében.A 43M lőszert tüzelő?
Vannak elképzeléseim sajnos.Erre csak azt tudom válaszolni, hogy a felelősök így döntöttek.
Jajj... Nem hiszem el... Besirok...Én 5,56-ról hallottam a gépkarabély esetében.
A szolnokiak szépen lassan amerikanizálódnak...
Az M4 gyártási jogait nem a csehektől kell megvásárolni. Szerintem.Inkább M4-el
Az M4 gyártási jogait nem a csehektől kell megvásárolni. Szerintem.
AZ M4A1 csak a szolnoki KRDD-nál van.Az M4 gyártási jogait nem a csehektől kell megvásárolni. Szerintem.
Persze, el kell fogadni a segélyként adott fegyverzetet, felszerelést, jó értelemben írtam a megjegyzést. Azt szerettem volna kifejezni, hogy ha egymás mellé lenne állítva egy szolnoki SF és egy ameriaki SF, akkor a laikus ember bajban lenne a megkülönböztetésüknél.Mi az,hogy amerikanizálódás???Ingyen adnak mindent mit vártál,hogy majd né.et vagy orosz cuccot adnak vagy azt ami nekik van?
Az M4A1 csak Szolnokon marad.Az M4 gyártási jogát senkitől nem kéne megvenni! "Most" törik a "kis buksijukat" az USA-ban, hogy milyen nagyobb űrméretet vezessenek be a "forradalmian új/jó" 5.56 után.
Lazán tovább kéne ajándékozni, amit már nem akarnak használni, és "nekünk adják":
Logisztikai rémálmot csinálnak, "tiszta és önzetlen jószándékból"!
Még az is lehet, hogy tényleg ezért -segítő szándékkal- teszik: akkor is qzrva nagy kib@szás!
Nálatok továbbra is marad a multicam, vagy átöltöztök 2015M-be?Mi az,hogy amerikanizálódás???Ingyen adnak mindent mit vártál,hogy majd né.et vagy orosz cuccot adnak vagy azt ami nekik van?
Most már az a kérdés hogy lengyel vagy szlovák önjárokat fogunk e beszerezni? A Dana vagy a zuzanna nem is rosz cucc.
APC (IFV) "aknavető il egyébb légvédelem?" vonalon nagyon nagy esélyel maradunk a lengyel vonalnál.
A Rosomákra már van egy kezdeti reményünk. (Csapatszállító, 120 as aknavető)
A csehek se fognak kimaradni. Több mint valószínű hogy a visszaérkezett mihukat ők fogják nvg re modernizálni. Valamint a gyalogsági fegyverekről se feledkezünk meg. Arra is már kezdődő remény van.
Nálatok továbbra is marad a multicam, vagy átöltöztök 2015M-be?