@GrGly
Tudod amilyen a hadsereg, olyan maga az ország is.
A kommentem második felében erre próbáltam rávilágítani. Nincs rend, csak Rendszer. Tökre nem ugyan az.
Őszintén: Látsz rá esélyt, hogy egyáltalán akarat legyen valamire is?
Látsz rá esélyt, hogy a jelenlegi negatív folyamatok (ingóságok és ingatlanok elherdálása, a haderő katasztrófavédelem felé való eltolódása, stb.) megálljanak?
Mert én már reménykedni sem nagyon merek, "felületem" meg nincs...
Tiszta fejjel nézve semmi nem mutat jó irányba. (Tehát még mindig van lefelé.)
Komplexen nézve: Az ország jófelé megy? (Minden értelemben.)
Mert én csak azt látom, hogy az idővel csak a létszám csökkenése egyenesen arányos. A gazdasági növekedés meg fordítottan...
Úgy látom, hogy itt bármilyen fejlődés csak a jelenlegi állóvíz borulásával kezdődhet meg. Az meg a történelemben sosem volt egy leányálom. Tehát először a gondok határon belül fognak jelentkezni. SZVSZ
Tudod amilyen a hadsereg, olyan maga az ország is.
A kommentem második felében erre próbáltam rávilágítani. Nincs rend, csak Rendszer. Tökre nem ugyan az.
Őszintén: Látsz rá esélyt, hogy egyáltalán akarat legyen valamire is?
Látsz rá esélyt, hogy a jelenlegi negatív folyamatok (ingóságok és ingatlanok elherdálása, a haderő katasztrófavédelem felé való eltolódása, stb.) megálljanak?
Mert én már reménykedni sem nagyon merek, "felületem" meg nincs...
Tiszta fejjel nézve semmi nem mutat jó irányba. (Tehát még mindig van lefelé.)
Komplexen nézve: Az ország jófelé megy? (Minden értelemben.)
Mert én csak azt látom, hogy az idővel csak a létszám csökkenése egyenesen arányos. A gazdasági növekedés meg fordítottan...
Úgy látom, hogy itt bármilyen fejlődés csak a jelenlegi állóvíz borulásával kezdődhet meg. Az meg a történelemben sosem volt egy leányálom. Tehát először a gondok határon belül fognak jelentkezni. SZVSZ