Passz. Majd kiderül. Egyelőre ennek is örüljünk szerintem.Ugye ez még csak az első ütem, és lesz még több is belőlük?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Passz. Majd kiderül. Egyelőre ennek is örüljünk szerintem.Ugye ez még csak az első ütem, és lesz még több is belőlük?
De látod mennyien mondták, hogy a németek nem állnak szóba velünk
Tekintve hogy az adott vállalat nem gyárt más hasonló típusú eszközt
Tekintve hogy az adott vállalat nem gyárt más hasonló típusú eszközt
Helyes,akkor ezek új Leopárdok lesznek.Csak felmerül a kérdés,hogy NEXTER tornyos vagy sem.Meg PzH 2000.Úgy látszik hallgatnak rám
44 db? Kiképzésre megint nem marad
8 löveges üteg lesz? 3x8=24 Na nem hangzik így rosszul. Vagy 2 osztály 2x6-os? Harckocsi az 3 százdos felállás, a 72-es meg marad tartalékban felújítva? Csak mert hamarosan a Currus is bejelenti 24-én azt a pályázatot. Mondtam én hogy karácsony körül lesznek bejelentések. Aztán februárban meg visszavonják a túlóratörvényt.
Műszaki változat nem kéne hozzájuk??? Mert ugye hídvető, meg műszaki mentő... mert az nagyon a 72-esekhez sincs, és az új Leo-k valahol 65 tonna körül járnak. Ennyihez az oktatás megoldható Germoneyban? Vagy venni kéne oktató járművet is? A7-lesz vagy valami egyéb változat? Netán csak nekünk csak most lásd pl svéd Leo A5-nél?
Sokan szidják a vízfejet(okkal)de pl a helikopter,kézifegyver,harckocsi vagy önjáró löveg vásárlásnál véleményem szerint kiváló szakmai döntések születtek.És akárki akármit mondd ezt a vízfej intézi hisz többek közt ez is a feladatuk.
Nem sok értelme lenne. A Wegman meg épp most csinál a Bundeswehr-nek kb 35 régi lerottyant A4-esből hídvetőt meg ilyeneket. Persze nem olcsón. Viszont minek csinálsz 72-esből hídvetőt meg műszaki mentőt pár darabért, mikor van ilyen csak más országnak már régóta készen. Leo2 hídvető kell.Lehet, hogy a 72-esekből csinálnak műszaki mentőket... Most hogy átállunk nyugati technikára, nem tudom mennyire lenne komplikált a logisztika mindkettő fenntartására. Vagy esetleg mennek M-zároltba. (ÖMT,ÖTT biztosan nem fog kapni)
Valaki írjon privátot Papajoe-nak. :-DÚgy érzem, elmondhatjuk, nekünk itt a HTKA-n idén megvolt a karácsony mindenki lenyugodhat a p.csába, idén vettünk valamit
Tatát ahhoz fel kellene töltenni.Akkor hk zlj: 4x hk szd, míg önj.tü.o.: 3x tü.ü.?
Tata?
Tartalékba vajon mi mehet majd.Lehet, hogy a 72-esekből csinálnak műszaki mentőket... Most hogy átállunk nyugati technikára, nem tudom mennyire lenne komplikált a logisztika mindkettő fenntartására. Vagy esetleg mennek M-zároltba. (ÖMT,ÖTT biztosan nem fog kapni)
Ja, és a HVG most már arra sem vette a fáradtságot, hogy rákeressen a "tank", "harckocsi" kifejezésekre...