Vagy a Diehl-hez khmmm csak halkan mondtamAkkor elmegyünk a franciákhoz Aster-ért, velük haverság van most úgy is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy a Diehl-hez khmmm csak halkan mondtamAkkor elmegyünk a franciákhoz Aster-ért, velük haverság van most úgy is
Eddig is sejtgetük hogy leo-2 ek várhatóak. Tavasszal még olyan infok terjengtek hogy lizing kontsrukcióban kívánták forgalmazni. De gondolom erre a lehetséges vevők nem igazán akartak ráharapni.
Egyébként még valahol a európában (lengyel? Spanyol) várható leo beszerzés????? Mert ez igy ez a db számnál vajon megéri e legyártatni? Százas tételeknél éri meg. Ez alatt inkább modernizálás magasabb szintre.
Visszatérve hazai pályára akkor apc (kerekes?) "licensz" gyártását legalábbis bejelentését tavasszal várhatjuk
Ifv meg szerezhetünk be a piacról. Mert nekem eddig ez esett le eddig.
Na ja, bár azokról akiknek belső forrásai voltak most ne beszéljünk. Jómagam a neten kutattam és így találtam nagyon egyértelműen arra utaló jeleket, hogy Abrams lesz.Jah, régebben a többség itt arról sírt, hogy leo kizârt, mert k@rva drága, jöttek az alternatívák török, koreai, lengyel csodákról. Most, hogy bejelentették a Leo-t, jön mindenki "az én megmondtam" - mal. Persze... De nem akarok senkit megbántani, sorry srácok
https://defence.pk/pdf/threads/turkish-armored-vehicle-dragon-en-route-to-africa.483488/Dragón harcjármű beszerzése(az mi?)
Mondtam.Na ja, bár azokról akiknek belső forrásai voltak most ne beszéljünk. Jómagam a neten kutattam és így találtam nagyon egyértelműen arra utaló jeleket, hogy Abrams lesz.
Benéztem.
Nem,már két helyre beírtam Piranha 5. De lehet spanyolos extrákkal,pl déltől 3ig sziesztázik.
Hmmm IRIS-T?A legnehezebb szülés a légvédelem lesz az nem egyszerű megkérik a “védelmipénz” árát Oncle Samék....
Irist-T SL ,de várható a kistestvére isHmmm IRIS-T?
Írtam hogy az nem jelent semmit. Hogy ide járnak vagy hogy kipróbálják az emberek.Kinek? Hol? Ki látta?
A legnehezebb szülés a légvédelem lesz az nem egyszerű megkérik a “védelmipénz” árát Oncle Samék....
Miért? Nem új típust veszünk? A4 egész más valami. Kiképzésre ez a változat van nekik:12db A4, pont jó lesz a kiképzésre és a jelenlegi állomány átképzésére.
Viszont így akkor teljesen felesleges lehet az a 12dbMiért? Nem új típust veszünk? A4 egész más valami. Kiképzésre ez a változat van nekik:
SAM-ről beszélünk!Hát ennyi európai beszerzés után sejtek egy zsíros USA üzletet. Ha F-35, én letenném a kalapom. És nem lehetetlen, ha szakmai döntés születik ott is...
https://www.quora.com/What-is-the-price-for-a-Gripen-E-and-F-35A
Ó, nagyon másra gondolunk.Írtam hogy az nem jelent semmit. Hogy ide járnak vagy hogy kipróbálják az emberek.
Nekem úgy jött le, hogy nem lesznek ilyen szélvédős kiképző járművek, hanem rendes harckocsin tanul majd a baka, az pedig a 12 a4 lesz.Viszont így akkor teljesen felesleges lehet az a 12db
Viszont így akkor teljesen felesleges lehet az a 12db
Miért? Nem új típust veszünk? A4 egész más valami. Kiképzésre ez a változat van nekik:
Parittya 2000A PzH-ról lehet valamit tudni, hogy mit vettünk hozzá? A honvedelem.hu "kiegészítő eszközök" ként említi. A jelentősége talán még Leo2-t is meghaladja. Gondolom most 3 üteg (3X8) mennyiséget vettünk. Biztos fogunk még rendelni. Egyébként a PzH is kaphatna valami normális nevet. Jöhetnek a névötletek. Botond?