Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy gondolom, hogy évenként részletekben gond nélkül ki tudjuk csengetni. Mondjuk eddig is lehetett volna, de minden jó, ha vége jó.Azt lehet tudni, hogy veszünk valamennyi hitelt ezekre vagy zsebből kicsapja a kormány? Mert ha zsebből megy akkor a románok tuti agyvérzést kapnak.
A szlovákokhoz meg,majd jön M1 szép vegyes lesz ez a V4...
Az mi? Lőszert már csak tudunk gyártani?Kapunk a harckocsikhoz DM63 lőszert vagy ahhoz még mi sem vagyunk elég nagyok?
Őszintén, miből sejtetted?
A tataiaknál még Abrams-re tavasszal kiképzett katonák is vannak, úgy láttam.
Mint anno írtam, ez 3 századból álló
Én is ezt magyaráztam, de ketten nem értették meg, hogy az, hogy 3 vagy 4 századból álljon a zászlóalj, az kizárólag tőlünk függ. De attól még az Nato zászlóalj lesz.Sőt a Nato egyik legerősebb hk. zászlóalja lesz tekintve, hogy a legmodernebb lesz.
Legyen nekik az! Pár évvel ezelőtt olvastam, hogy az USA-ban rendszeresen rendeznek kanadai részvétellel harckocsi versenyt. Az amik Abrams-szal, a kanadaiak Leo-kkal mentek, és nem az Army győzött az összevetésben...A szlovákokhoz meg,majd jön M1 szép vegyes lesz ez a V4...
Az előbb az előzményben landolt:Mint anno írtam, ez 3 századból álló
Az már foglalt a láncos IFV-inknek (Lynx)
- 3 Airbus gép
- Dassault Falcon futárgépek
Bárcsak úgy lenne. Hasonlóan "jó" döntésük lesz, mint a BH egyetlen fegyver nélkül. Megőrülnek majd az Abrams üzembentartástól. Nem véletlen, hogy Európában senki nem vett belőle. A neten vannak hk. tesztek amit amerikaiak csináltak: még szerintük is a Leo2 a legjobb a világon.Legyen nekik az! Pár évvel ezelőtt olvastam, hogy az USA-ban rendszeresen rendeznek kanadai részvétellel harckocsi versenyt. Az amik Abrams-szal, a kanadaiak Leo-kkal mentek, és nem az Army győzött az összevetésben...
http://www.deagel.com/Defensive-Weapons/DM-63_a000938001.aspxAz mi? Lőszert már csak tudunk gyártani?
Előbb félrement a komment:A szlovákokhoz meg,majd jön M1 szép vegyes lesz ez a V4...
Akkor ez valami NATO közelharc kiképzés?
Drágának drága de akkor is T90 abszolút favorit.Jah, régebben a többség itt arról sírt, hogy leo kizârt, mert k@rva drága, jöttek az alternatívák török, koreai, lengyel csodákról. Most, hogy bejelentették a Leo-t, jön mindenki "az én megmondtam" - mal. Persze... De nem akarok senkit megbántani, sorry srácok
Uram atyám
Én is csak azt, tudom mondani, hogy álmomban sem gondoltam volna ezt a beszerzést! 10 éve vagyok itt a HTKA-n és azóta erről álmodozok! Eleve arról volt szó, hogy később törödünk ezekkel a területekkel, így ez a 44±12±24 csúcstech nagyon meglepett!
Szittya én nem tudtam, hogy te megbízható forrás vagy, így nézd el kérlek a plebsz hitetlenkedését, és bontsunk pezsgőt együtt!
Oké, hogy egyelőre ezek nem harckocsi erdők, de az irány tökéletes, és erre már lehet építeni. Egy zászlóalj a4-es is feldobott volna így a szülinapom tájékán, de Pzh 2000 és Leo 2A7+ az egyenesen csodálatos!
Ha megvalósulnak az eddig bejelentett beszerzéseink, már akkor sem áll az országvédelem gyenge alapokon! Pedig a nagyja még csak most jön!
Mostmár hiszek a Zrínyi 2026-ban és a katonai vezetésben!