A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Jah, régebben a többség itt arról sírt, hogy leo kizârt, mert k@rva drága, jöttek az alternatívák török, koreai, lengyel csodákról. Most, hogy bejelentették a Leo-t, jön mindenki "az én megmondtam" - mal. Persze... :D De nem akarok senkit megbántani, sorry srácok ;)
Drágának drága de akkor is T90 abszolút favorit. :D

• Tetszik
Reactions: ms07
Uram atyám :eek:
Én is csak azt, tudom mondani, hogy álmomban sem gondoltam volna ezt a beszerzést! 10 éve vagyok itt a HTKA-n és azóta erről álmodozok! Eleve arról volt szó, hogy később törödünk ezekkel a területekkel, így ez a 44±12±24 csúcstech nagyon meglepett!
Szittya én nem tudtam, hogy te megbízható forrás vagy, így nézd el kérlek a plebsz hitetlenkedését, és bontsunk pezsgőt együtt!
Oké, hogy egyelőre ezek nem harckocsi erdők, de az irány tökéletes, és erre már lehet építeni. Egy zászlóalj a4-es is feldobott volna így a szülinapom tájékán, de Pzh 2000 és Leo 2A7+ az egyenesen csodálatos!

Ha megvalósulnak az eddig bejelentett beszerzéseink, már akkor sem áll az országvédelem gyenge alapokon! Pedig a nagyja még csak most jön!
Mostmár hiszek a Zrínyi 2026-ban és a katonai vezetésben!:hadonaszos:

Jah, régebben a többség itt arról sírt, hogy leo kizârt, mert k@rva drága, jöttek az alternatívák török, koreai, lengyel csodákról. Most, hogy bejelentették a Leo-t, jön mindenki "az én megmondtam" - mal. Persze... :D De nem akarok senkit megbántani, sorry srácok ;)
A számból vetted ki a szót 2 éve írtam erről mindenki hurrogodt akkor 2A6-ról volt szó nem véletlenül ,szólni mertem az M20-ról veletlenul minden úgy történik,ahogy leírom

• Tetszik
Reactions: ms07
Nem tud valaki román, szlovák fórumokat, ahol felmerül ez a beszerzésünk? Szívesen olvasgatnám a kommenteket. :)
Bár még az index.hu-ra is csak most ért el a hír, eléggé elrejtve.

Arról nem volt szó,hogy önjáró és vontatott tüzérségi eszközöket is beszerzünk? Ha így lesz akkor érdekes,hogy az önjáró elöbb kerül beszerzésre.

Arról nem volt szó,hogy önjáró és vontatott tüzérségi eszközöket is beszerzünk? Ha így lesz akkor érdekes,hogy az önjáró elöbb kerül beszerzésre.

Két hete volt a tüzérek napja, akkor mondta hivatalosan a miniszter, h lesz vontatott és önjáró is, előtte ugye csak pletykák voltak