Lynx K41
Én is erre tippelek, főleg ha a csehek gyártják majd egyszer. Annyira nézegették a Pumát, a Leó után szinte biztosra veszem, hogy valamelyik lesz a kettő közül.
Lynx K41
Én nem látom, hogy döntés lenne a cseh tenderen, és a cseh gyártásra sem találtam utalást. Ettől még magunknak gyárthatunk, főleg, ha az ausztrál tenderen nyer a RheinmetallAz azért nem írtam, mert írták fentebb, hogy a csehek lecsaptak a gyártására, mivel szerintem mi akarunk legalább az ifv-be komolyabban gyártani hazai egységeket és nem csak összeszerelni.
Az azért nem írtam, mert írták fentebb, hogy a csehek lecsaptak a gyártására, mivel szerintem mi akarunk legalább az ifv-be komolyabban gyártani hazai egységeket és nem csak összeszerelni.
Amiről egy éve beszélt itt mindenki. Valahogy bentmaradt a köztudatban hogy kettő lesz, vagy három. Aztán álmodozunk na. Nemrég még a Leo2A7 is álom volt.
Igaz ember nem tudom hogy lenne a kettőhöz. Aztán volt itt szó úgy fél éve hogy Tatán egykor két hkz-t akartak. Vagy mi. Aztán hogy lehet hogy ez visszatérhet 2hkz, 2 glz felállásban. Na meg azért azt te is beismerheted hogy 44 harckocsi édeskevés egy ekkora országban. Se tartalék se semmi. Kb ugyanolyan harmatgyenge mennyiség mint ami most van. Akkor is ha ezek nagyon modernek meg biztos kilőhetetlenek, stb. Na meg pár napja a Currusos projekt a kb 35-20 hk felújításról ami holnap lejár. Szóval beszélgetünk na.
Ez volt az a "Currusos project" tömören, bejelentés még nincs, de ez tuti a 72-esre vonatkozik?
"30-35 darab haditechnikai eszköz központi javítása, felújítása, 13-16 darab eszköz szükség szerinti javítása. A megrendelésre kerülő tényleges mennyiség és típusösszetétel a tárgyidőszak során konkréten jelentkező javítási igényektől, valamint a javításokra benyújtott árkalkulációktól függ.
közzététel dátuma: 10.11.2018
Részvételi határidő: 18.12.2018
Én nem látom, hogy döntés lenne a cseh tenderen, és a cseh gyártásra sem találtam utalást. Ettől még magunknak gyárthatunk, főleg, ha az ausztrál tenderen nyer a Rheinmetall
1 napig nem vagyok és 19 oldallal voltam lemaradva , na szép , nem baj inkább ez legyen mint síri csend és hullaszag.

Ha jól emlékszem legalább 1000LE motorteljesítményt is mérni tudó berendezés is volt a követelmények között. (sajnos a pontos nevét nem tudom, laikus vagyok ebben nagyon) Nem ismerek olyan rendszeresített harcjárművet, ami elérné az ezer pacit. A legközelebb a T-72-esek vannak, kb 800 LE-vel, de a modernizált lengyel gépek 1000 LE körüli motort kaptak, számomra ezért és a darabszám miatt tűnik úgy, hogy a T-72-eskre vonatkozik, bár ki tudja? Ha minden igaz holnap kiderül.

Ezzel nem számoltamHolnap szabadnap/Szenteste, szerinted lesz ember aki bemegy a minisztériumba/hivatalba és megcsinálja, kihirdeti a pályázat eredményét? Jó lesz az januárban is![]()

Izgalmas, fontos programok:

Ezzel nem számoltam![]()
Kb 44db ez is...Ez volt az a "Currusos project" tömören, bejelentés még nincs, de ez tuti a 72-esre vonatkozik?
"30-35 darab haditechnikai eszköz központi javítása, felújítása, 13-16 darab eszköz szükség szerinti javítása. A megrendelésre kerülő tényleges mennyiség és típusösszetétel a tárgyidőszak során konkréten jelentkező javítási igényektől, valamint a javításokra benyújtott árkalkulációktól függ.
közzététel dátuma: 10.11.2018
Részvételi határidő: 18.12.2018
Kb 13-14 db-ot újítottak fel 4 éve. A többi meg még ramatyabb lehet. Mivel írták hogy max 1000 Le motorteszthez is rendelkezni kell eszközzel kb más nem lehet nagyon mint felújítanak egy zászlóaljra való T-72-t, hogy még valameddig velünk legyen.Kb 44db ez is...
Kb 13-14 db-ot újítottak fel 4 éve. A többi meg még ramatyabb lehet. Mivel írták hogy max 1000 Le motorteszthez is rendelkezni kell eszközzel kb más nem lehet nagyon mint felújítanak egy zászlóaljra való T-72-t, hogy még valameddig velünk legyen.

de ha bejönnek a susmorgások és elszólt dolgok akkor 24-ben már nagyon fogunk örülni.
Ami nekem szemet szúrt:
1.) amikor a riporter kérdezte hogy csak eu cuccot veszünk akkor nem is hangzott el hogy usa cuccokban gondolkodunk (nem utalt rá a mikulás)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..