Mondjuk csendben megjegyzem, erre pazarolni azt a pár repórát... Ennyi erővel oda is húzhattak volna egy másikat a temetőből egy Krazzal.
Ha meg nem lesz Mil, csak Mli ( MentőheLI ) akkor meg minek gyakorolni a ki be szállást? :OAzt hittem, hogy a finn minyók már nem repképesek.
antigonosz
Szerinted egy légi mozgékonyságú zászlóalj katonáit légijármű nélkül kellene kiképezni a feladatukra?Ha igen akkor javaslom,hogy ezentúl a jogosítvány megszerzéséhez működésképtelen autókkal való gyakorlás után lehessen hozzájutni(és még a környezetet sem szennyezik feleslegesen).
Az lehet, hogy a kételkedőknek kinyílik a szeme azonban ez édes kevés ahhoz, hogy szemléletváltozás történjen a Honvédséggel kapcsolatban.
A választás közeledtével több pártnál is érdeklődtem a honvédséggel kapcsolatban és csak egynek van egyáltalán a honvédség szó benne a programjában. Lehet tippelni melyik az...
<blockquote rel="oberon">Az lehet, hogy a kételkedőknek kinyílik a szeme azonban ez édes kevés ahhoz, hogy szemléletváltozás történjen a Honvédséggel kapcsolatban.
A választás közeledtével több pártnál is érdeklődtem a honvédséggel kapcsolatban és csak egynek van egyáltalán a honvédség szó benne a programjában. Lehet tippelni melyik az...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..