Sziasztok,
Én már többször jeleztem, és ismét jelzem hogy sem Romániától sem Szlovákiától nincs mit félni már most sem, és a jövőben méginkább. Ott ahol a felvonulási terep részben vagy nagyobb részt magyarok által lakott területen van, kb 2 héttel előtte tudna Magyarország mindenről mint azok akik maguk ezt végzik. Valamint.. Ha Románia tenne bármit az oroszok azonnal a nyakukra lépnek. Nem mellékesen a románok nem velünk foglalkoznak hanem mondovával. annak is örülnek ha mi nem támadjuk meg őket. Szlovákiát meg felejtsétek már el. kb minden 7-8 -ik katona magyar. a tisztek 10%-a. és ott a lengyel aki azonnal rájukszólna hogy nana!!! a szerbnek mi vagyunk jelenleg a jugoszlávia, akik szóba állnak velük..gyakorlatilag nekik mi vagyunk a nyugat..ide járnak, innen van kaja,stb..béke van..
ez az alap.
aztán..ott van a német és osztrák testvér az itt lévő 3000milliárdnyi tőkéjével.dollárban. Gondoljátok hogy az aktuális német hagyná hogy kecskemétről (pozsonyból, plzenből, craiovábol,stb..ne gördüljön a profit mert gond van? 1 telefon oszt leoltják a lámpát az erőművek, elosztók, stb..bárhol.siemens vezérlés, irányitástechnika.kb 1 perc és elalszik az összes erőmű.és ez tény, nem vicc...ezt konkrétan egy siemenses emberke mondta.Nem is akárki, hanem aki ebben benne van. Ők is csak néznek hogy a központból mit meg tudnak tenni a szoftveresek.
Ja és a NATO..szerintetek? hagynák?
összehívnák a sok hüjét hogy mi a fasz bajotok van?1-1 pofon és szent a béke. valaki irta hogy 1 max 1-2 nap. én is igy gondolom. mindig lesz bolond, de max 1 nap de inkább óra.
Ami miatt aggódni kellne szerintem, hogy mi akarunk valamit..ez gázabb..és sokkal-de sokkal nagyobb az esélye mint annak hogy mások akarnak.
Ehhez tenyleg 2 frontos harc kell, és sok-sok technika. Ha csak most a 2% tervezett elköltésével a bejelentett cuccokat vesszük , oké..és azttán? még mindig 2%-ot kell költeni..2030 körül a magyar gdp 2% kb évi 50-100 uj leo-t vagy és 6-12 uj gripen uj beszerzését is lehetővé teszi majd . hangsúlyozom ujonnan és plusszban.
Az biztos hogy Viktor egyesiteni akarja és fogja is a magyar lakta területeket. vagy igy vagy ugy. Ezt csak a bolondok nem látják..szerintem. Ki is mondta párszor.
No de én ezt személy szerint támogato, ugyhogy Hajrá neki. Ha meg valakinek nem tetszik, ott a pride..
bocs...