A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Meg miből adnának régit a tartalékosoknak?
Nem volt abból annyi se hogy az aktív katonáknak tudjanak cserélni ha elszakadt a bakancsa...

Gondolom a nagyker meg egyéb miatt, viszont én még mindig lehetségesnek tartom azt, hogy a 2008M megy a tarcsinak, a Nepal (2015M?) pedig nektek.

Semmi ilyesmi nem lesz.Kiosztják a még valahol meglévő 20-as meg 70-es méretű P10-eket aztán kapják a tartalékosok is a NepalProt.

De miért?Az nem pozitív kép,hogy gyere tartalékosnak megkapod azt ami a legolcsóbb vagy már nem kell az aktív állomanynak...
Te láttál valami pozitívat az egész tartalékos rendszerben ? A turkálós ruha tártáskával, na az kurvára nem pozitív. Nem tudom kapnak-e normális esőkabátot (de szerintem nem), a szélálló parkát láttam rajtuk, na ahhoz képest szerintem az a haix egy jó bakancs.

De miért?Az nem pozitív kép,hogy gyere tartalékosnak megkapod azt ami a legolcsóbb vagy már nem kell az aktív állomanynak...
Te láttál valami pozitívat az egész tartalékos rendszerben ? A turkálós ruha tártáskával, na az kurvára nem pozitív. Nem tudom kapnak-e normális esőkabátot (de szerintem nem), a szélálló parkát láttam rajtuk, na ahhoz képest szerintem az a haix egy jó bakancs.
Srácok? Ti tényleg azt hiszitek, hogy az országban van 40-50 ezer embernél több, aki különbséget tud tenni az MTP és a 2015M gyakorló között? :rolleyes: Vagy, hogy felismerik, hogy BW málhát kaptak?

• Tetszik
Reactions: honved