A tartalékosok inkább kapnak made in ipoly féle bakancsot. Van egy sanda gyanúm hogy lehet belöle még raktári készlet.Szerintem simán adhatják a tartalékosoknak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tartalékosok inkább kapnak made in ipoly féle bakancsot. Van egy sanda gyanúm hogy lehet belöle még raktári készlet.Szerintem simán adhatják a tartalékosoknak.
Te láttál valami pozitívat az egész tartalékos rendszerben ? A turkálós ruha tártáskával, na az kurvára nem pozitív. Nem tudom kapnak-e normális esőkabátot (de szerintem nem), a szélálló parkát láttam rajtuk, na ahhoz képest szerintem az a haix egy jó bakancs.
Mondjuk az a MK III sisak nagyon tré De a többi okéA brit ruházat meg sisak pozitív.
Mondjuk az a MK III sisak nagyon tré De a többi oké
Szerinted?Volt már rajtad acél bili?
A tartalékosok inkább kapnak made in ipoly féle bakancsot. Van egy sanda gyanúm hogy lehet belöle még raktári készlet.
Ha viseli egykét alkalommal gyorsan megtanulja nem szeretni (legalábbis a BW málhát)
És szerinted az jó, hogy szart kapnak csak nem tudják megmondani mert sosem volt másuk ?
Hallottál már marketingről?Facebookon találtam, tehát lehet hogy nem valós a kép. Lehetséges volna ilyen dilettantizmus ?
Ennél hülyébb hozzáállás a világon nincs.... Tipikusan a vén főtisztek gondolkodnak így, hogy jó lesz az, hát a nagy büdös lófaszt lesz jó. A néphadseregnek 30 éve vége, tessék végre elfelejteni. A felszerelési tárgyait meg főleg...Évi 20 nap katonásdihoz bőven jó a surranó. Tavasz, ősz, pamutzoknival ok. Nyáron meleg,, télen, hideg, ez igaz. Mondjuk én kibírtam benne másfél évet és kettő ment csak tönkre ennyi idő alatt a lábamon.
Hallottál már marketingről?
Hát a negatív élmények bőven elnyomják a pozitívakat....Na de az isten szerelmére. Milyen élmények, ha a negatív lesz a több ? A biztos munkahely meg ma mindenhol biztos, csak másutt több a fizetés. Persze, a marketing.
Ennél hülyébb hozzáállás a világon nincs.... Tipikusan a vén főtisztek gondolkodnak így, hogy jó lesz az, hát a nagy büdös lófaszt lesz jó. A néphadseregnek 30 éve vége, tessék végre elfelejteni. A felszerelési tárgyait meg főleg...
Valahogy be kell vonzani az embereket.Facebookon találtam, tehát lehet hogy nem valós a kép. Lehetséges volna ilyen dilettantizmus ?
Ennél hülyébb hozzáállás a világon nincs.... Tipikusan a vén főtisztek gondolkodnak így, hogy jó lesz az, hát a nagy büdös lófaszt lesz jó. A néphadseregnek 30 éve vége, tessék végre elfelejteni. A felszerelési tárgyait meg főleg..
Valójában nem volt rossz a 65M surci.Csak azt is több minőségi szinten csinálták.Az eredeti szabvány a dupla marhabőr,dupla csattos.Zabráltam a seregben egy ilent,acélbetétes változatban,újat.20évig használtam utána erdőjárásra,és mindenféle gány munkára.Persze,ma már van jobb is nála,de maga korában nagyon is a jobbak közé tartozott.Egy általam preferált tartalékos,milicia jellegű Nemzetörségnek ma is megfelelne.Ennél hülyébb hozzáállás a világon nincs.... Tipikusan a vén főtisztek gondolkodnak így, hogy jó lesz az, hát a nagy büdös lófaszt lesz jó. A néphadseregnek 30 éve vége, tessék végre elfelejteni. A felszerelési tárgyait meg főleg...
Közel huszonnyolc évig hordtam ezt a sz.rt. Nyáron meleg, télen hideg, garantált a vesegyulladás. Az első széria kétcsatos, bőrbéléses) még úgy, ahogy, de a következő széria már kritikán aluli. Az utánna következők lényegesen komfortosabbak voltak. Egyébiránt a 65M gyakszi sokkal kényelmesebb volt, mint a bocitarka.Ennél hülyébb hozzáállás a világon nincs.... Tipikusan a vén főtisztek gondolkodnak így, hogy jó lesz az, hát a nagy büdös lófaszt lesz jó. A néphadseregnek 30 éve vége, tessék végre elfelejteni. A felszerelési tárgyait meg főleg...
Akik évente pár napig öltenek mundért, főleg nem jó az a régi kacat. Egy tanár, esztergályos, etc. akik sokat álldogálnak munkahelyen, nem akarja szétcseszni a lábát. Inkább leszerel. Legyen csak valami jobb, persze nem soktízezres oakley.Valójában nem volt rossz a 65M surci.Csak azt is több minőségi szinten csinálták.Az eredeti szabvány a dupla marhabőr,dupla csattos.Zabráltam a seregben egy ilent,acélbetétes változatban,újat.20évig használtam utána erdőjárásra,és mindenféle gány munkára.Persze,ma már van jobb is nála,de maga korában nagyon is a jobbak közé tartozott.Egy általam preferált tartalékos,milicia jellegű Nemzetörségnek ma is megfelelne.