Szalutálós smiley-ről nem tudok, de ezt találtam neked...
http://retronom.hu/files/images/1943_hintalo_0.preview.jpg
http://retronom.hu/files/images/1943_hintalo_0.preview.jpg
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi a töknek vettek ezek régi fekete bakancsot?Bakancs beszerzése
"A Hedotel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte – más ajánlattevő mellett – összesen 32.951.801 forintos ajánlatával a „Bakancs beszerzése” elnevezésű eljárást, amit a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal írt ki."
Most már nem a 2008M van rendszerben?Mi a töknek vettek ezek régi fekete bakancsot?
Még rendszerben van, csak használatban nincs annyira.Most már nem a 2008M van rendszerben?
Így viszont azt gondolom, hogy az olcsóbb régebbi típust adják a tartalékosoknak. A haix oldalán a nepal pro ~75k míg a 2008M ~34k Ft.Még rendszerben van, csak használatban nincs annyira.
https://combatgear.blog.hu/2016/09/05/haix_nepal_pro Ez van helyette.
Na mondjuk az lehet.Így viszont azt gondolom, hogy az olcsóbb régebbi típust adják a tartalékosoknak. A haix oldalán a nepal pro ~75k míg a 2008M ~34k Ft.
Így viszont azt gondolom, hogy az olcsóbb régebbi típust adják a tartalékosoknak. A haix oldalán a nepal pro ~75k míg a 2008M ~34k Ft.
Gondolom a nagyker meg egyéb miatt, viszont én még mindig lehetségesnek tartom azt, hogy a 2008M megy a tarcsinak, a Nepal (2015M?) pedig nektek.Nem 75-ért veszi a cég hanem nem egész 50-ért.
https://jogalappal.hu/bakancs-beszerzese/Meg miből adnának régit a tartalékosoknak?
Nem volt abból annyi se hogy az aktív katonáknak tudjanak cserélni ha elszakadt a bakancsa...
Gondolom a nagyker meg egyéb miatt, viszont én még mindig lehetségesnek tartom azt, hogy a 2008M megy a tarcsinak, a Nepal (2015M?) pedig nektek.
Akkor miért vettek most 667 pár 2008M-et?Semmi ilyesmi nem lesz.Kiosztják a még valahol meglévő 20-as meg 70-es méretű P10-eket aztán kapják a tartalékosok is a NepalProt.
Akkor miért vettek most 667 pár 2008M-et?
Szerintem simán adhatják a tartalékosoknak.Nem tudom de ez kb missziós mennyiség.
Szerintem simán adhatják a tartalékosoknak.
Te láttál valami pozitívat az egész tartalékos rendszerben ? A turkálós ruha tártáskával, na az kurvára nem pozitív. Nem tudom kapnak-e normális esőkabátot (de szerintem nem), a szélálló parkát láttam rajtuk, na ahhoz képest szerintem az a haix egy jó bakancs.De miért?Az nem pozitív kép,hogy gyere tartalékosnak megkapod azt ami a legolcsóbb vagy már nem kell az aktív állomanynak...
De miért?Az nem pozitív kép,hogy gyere tartalékosnak megkapod azt ami a legolcsóbb vagy már nem kell az aktív állomanynak...
Srácok? Ti tényleg azt hiszitek, hogy az országban van 40-50 ezer embernél több, aki különbséget tud tenni az MTP és a 2015M gyakorló között? Vagy, hogy felismerik, hogy BW málhát kaptak?Te láttál valami pozitívat az egész tartalékos rendszerben ? A turkálós ruha tártáskával, na az kurvára nem pozitív. Nem tudom kapnak-e normális esőkabátot (de szerintem nem), a szélálló parkát láttam rajtuk, na ahhoz képest szerintem az a haix egy jó bakancs.
Ha viseli egykét alkalommal gyorsan megtanulja nem szeretni (legalábbis a BW málhát)Srácok? Ti tényleg azt hiszitek, hogy az országban van 40-50 ezer embernél több, aki különbséget tud tenni az MTP és a 2015M gyakorló között? Vagy, hogy felismerik, hogy BW málhát kaptak?
Én nem elsősorban a tartalékosokra gondoltam!Ha viseli egykét alkalommal gyorsan megtanulja nem szeretni (legalábbis a BW málhát)
És szerinted az jó, hogy szart kapnak csak nem tudják megmondani mert sosem volt másuk ?