Hát nem tudom, de lehet az önkormányzati választásokig nem jelentenek be újabb fegyvervásárlást. Az ellenzék azonnal hozná a lélegeztetőgépeket.
Sajnos ez így van. Nekünk ilyen ellenzék jutott, a fejünk felől még a Napot is eladnák. Szerintem sem lesz addig bejelentés, de hát ha mindig választásra várunk, akkor sose lenne lényegében. A másik dolog: szerintem itt már nem lesz több Leo,bár ne legyen igazam. Egyszerűen készletkisöprés volt, mivel ezek sem érnek ide szinte soha. Szimplán csak azért adták, hogy legyen értelme még alkatrész utánpótlást gyártani. Amúgy is Günther-ék nem szeretik a koszos melót, sajnos el vannak tunyulva. Én remélem, hogy ha a törököknek Altay beválik , onnan tudunk beszerezni A4-eket amik esetleg még jó állapotban vannak és A6+-ra felhúzni. Vagy esetleg szét kell nézni a mesés keleten. Egyszerűen nem lehet másról szó, K2. Most hagyjuk, hogy egyféle típus a kifizetődő üzemeltetés, a vasúton például kb 40 féle vontatójármű üzemel, tudom, nem ugyanaz, de akkor is. Ugyanez vonatkozik az APC-kre , vajon a finnek a megfelelő mennyiségű Patriát- persze ha van rá pénz- mikorra tudnák leszállítani? Az tuti, a 4x4-es meg a 6x6-os gumikerekesből, ha valami olcsó verzió lesz. Remélem , beszerzünk még egy-két jóféle rakétatüzérséget is, a 122-ből pl. el tudom képzelni a szerbekét. Vagy török, esetleg brazil.