30%?Tekintve hogy az Aldis péntzáros többet keres mint én januártól eléggé meg kéne ugrasztani....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
30%?Tekintve hogy az Aldis péntzáros többet keres mint én januártól eléggé meg kéne ugrasztani....
Na pont erre gondoltam...Ja vagy csak arrol van szo hogy a jobbik bedobott egy temat amiről tudta, hogy nem lesz megszavazva. Es most dongetheti a mellet, hogy lám ők megprobaltak. Ugyankkor gondolom a jövő evi költsegvetes mar megvan. Tehat egy esetleges valtoztatas kicsit bonyolultabb. Ettől függetlenül ez egy időszerű problema.
Minimum....
Ezért kemény, hogy a Benkő-szakszervezet aláírósdi nem tartalmazott konkrét számokat. Máshol egy szakszervezeti tárgyaláson konkrét számokat írnak alá...Hát ha nem lenne az durva lenne! Lejárt az előző megállapodás, oder? Mekkora emelés jelentene előrelépést?
Tavaly is csak azt jelentették be a szakszervezetek ugyan ezen a rendezvényen, hogy nem lettek csökkentve az egyéb járandóságok aztán ennyi.Ezért kemény, hogy a Benkő-szakszervezet aláírósdi nem tartalmazott konkrét számokat. Máshol egy szakszervezeti tárgyaláson konkrét számokat írnak alá...
Most meg látszólag a szakszervezet egy habiztire nyomott 3X-et.
Benkőnek meg ehhez semmi köze. Neki ki lett adva, hogy legyen ott, írassa alá, meg mosolyogjon a képen...
Mostanra már egy érdemi emeléssel kellett volna odaültetni Benkőt az asztalhoz. Persze, hogy a Jobbik ilyen magas labdára lecsap. A leszavazás helyett meg egy új rendkívüli ülést kellett volna kiírni, amin meg tényleges számokról szavazhatnak...
Érdekes hogy semmi hír nincs erről pedig most legugliztam és már nyárra ígértek döntést. Amit ma Benkő aláírt a szakszervezettel, azt sem hozták nyilvánosságra. Ráadásul belengette megint az emelést 0 konkrétummal. Hm.....Minimum....
A rendőrök meg a tűzoltók mondjuk ennyiért kiröhögik őket....
Ilyen "eredményesen" tárgyal a szakszervezet, az komoly....Tavaly is csak azt jelentették be a szakszervezetek ugyan ezen a rendezvényen, hogy nem lettek csökkentve az egyéb járandóságok aztán ennyi.
Mert nemigazán gondolják ki, hogy milyen hatása van a morálra ha faszságokat ígérnek konkrétumok nélkül aztán pofára ejtik az állományt vele. HR és PR gazdálkodási készség sajnos még mindig 0Érdekes hogy semmi hír nincs erről pedig most legugliztam és már nyárra ígértek döntést. Amit ma Benkő aláírt a szakszervezettel, azt sem hozták nyilvánosságra. Ráadásul belengette megint az emelést 0 konkrétummal. Hm.....
Hát a rendőröknek még a szabadságát is csökkentik jövőre (nem mintha bárki is ki tudná venni náluk) szóval az övékhez képest a miénk még egész eredményes....Ilyen "eredményesen" tárgyal a szakszervezet, az komoly....
Ezért írtam, hogy nem nagyon hasonlítanak Jimmy Hoffára!Ilyen "eredményesen" tárgyal a szakszervezet, az komoly....
A katonák béremeléséhez törvény kell? Nem elég egy kormányhatározat mint minden más béremeléshez?Ezért kemény, hogy a Benkő-szakszervezet aláírósdi nem tartalmazott konkrét számokat. Máshol egy szakszervezeti tárgyaláson konkrét számokat írnak alá...
Most meg látszólag a szakszervezet egy habiztire nyomott 3X-et.
Benkőnek meg ehhez semmi köze. Neki ki lett adva, hogy legyen ott, írassa alá, meg mosolyogjon a képen...
Mostanra már egy érdemi emeléssel kellett volna odaültetni Benkőt az asztalhoz. Persze, hogy a Jobbik ilyen magas labdára lecsap. A leszavazás helyett meg egy új rendkívüli ülést kellett volna kiírni, amin meg tényleges számokról szavazhatnak...
Ajánlom az Ír című új Robert Deniro filmetEzért írtam, hogy nem nagyon hasonlítanak Jimmy Hoffára!
Nem, 2/3-os törvény az illetményalapok módosítása az összes rendvédelmi szervezetnél.A katonák béremeléséhez törvény kell? Nem elég egy kormányhatározat mint minden más béremeléshez?
2/3ados tuti nem.Nem, 2/3-os törvény az illetményalapok módosítása az összes rendvédelmi szervezetnél.
Én úgy tudom igen, de nem vagyok benne biztos.2/3ados tuti nem.
Annyira szeretik propagálni a jó híreket, a béremelés lenne a legjobb hír. Az a baj, hogy a régiónkban óriási ütemű a bérfelzárkózás a nyugati bérszínvonalhoz (valahol a gazdaság teljesítményével arányosan, valahol azon felül).Hát ha nem lenne az durva lenne! Lejárt az előző megállapodás, oder? Mekkora emelés jelentene előrelépést?
Ezt a szabadság csökkentési dolgot honnan veszed? És csak a rendőröknél?Hát a rendőröknek még a szabadságát is csökkentik jövőre (nem mintha bárki is ki tudná venni náluk) szóval az övékhez képest a miénk még egész eredményes....
A rendőröknek a közalkalmazotti szabadságtábla lesz január 1-től. Ami a mostanihoz képest csökkentés. Tessék olvasni a Zsaruellátó facebook oldalt.Ezt a szabadság csökkentési dolgot honnan veszed? És csak a rendőröknél?
Jó de attól nem muszáj mindent alárni és jópofizni. Mondom ezt általánosságban, mert fingom nincs mit irtak alá.Ne viccelődjünk már! A szakszervezetnek egyettlen fegyvere a van az pedig a sztrájk.Na ez katonáéknál nincs innentől kezsve a Honvéd szakszervezet nem más mint egy béna kacsa.Nem tudsz eredményesen tárgyalni ha ssmmi nincs a kezsedben.