Volt, nem volt, nem tudom mert 50+ oldalt nem nezek at. Sznar - 10, + par Brdm minusz. Amugy vettunk azota valamit?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom, ezek a már leszerződött programok csak. A légvédelem így elég karcsú lenne. És nincs meg a 30% sem. Főleg 2021-ben.
Kaptunk engedélyt az USA kongresszustól 60db AMRAAM-ER beszerzésére. Tehát úgy néz ki, alakul a NASAMS.Volt, nem volt, nem tudom mert 50+ oldalt nem nezek at. Sznar - 10, + par Brdm minusz. Amugy vettunk azota valamit?
Volt, nem volt, nem tudom mert 50+ oldalt nem nezek at. Sznar - 10, + par Brdm minusz. Amugy vettunk azota valamit?
Ezek amiket már fizetünk. Például így jönnek a helikopterek:Gondolom, ezek a már leszerződött programok csak. A légvédelem így elég karcsú lenne. És nincs meg a 30% sem. Főleg 2021-ben.
Ez 2019es doksi, előirányzott már bejelentett nagyobb tervezetek vannak benne. 100 milliárdos fejlesztési pénz le van 21-ből kötve. De még minimum 160 milliárd lóg.Gondolom, ezek a már leszerződött programok csak. A légvédelem így elég karcsú lenne. És nincs meg a 30% sem. Főleg 2021-ben.
A legvedelmis szavazotopik meg van meg ? Csak mert nem talalom.a minap belinkelték a rafael közleményét egy jó kis szerződésről. ez lehet pl. egy bevásárlás.
A legvedelmis szavazotopik meg van meg ? Csak mert nem talalom.
Gondolom, ezek a már leszerződött programok csak. A légvédelem így elég karcsú lenne. És nincs meg a 30% sem. Főleg 2021-ben.
Ezek amiket már fizetünk. Például így jönnek a helikopterek:
2019: 4xH145
2020: 12xH145
2021: 4xH145
2022: -
2023: 4xH225
2024: 8xH225
2025: 4xH225
Nincs még szerződés a közepes légvédelmi rakétarendszerre, nincs IFV-re, APC-re, stb. Azok nincsenek benne.
Akikel a honvedsegi megvonasokrol vitaztam es letiltottak mert nem akartak megerteni hogy nemlesznek remelem most emlekeznek...
Ez 2019es doksi, előirányzott már bejelentett nagyobb tervezetek vannak benne. 100 milliárdos fejlesztési pénz le van 21-ből kötve. De még minimum 160 milliárd lóg. És ugye az is látszik, szépen mindent részletekben, akár előre is fizetünk.
A kerites penz meg odebb van.Össze tudnád foglalni újra egy hozzászólásban hogy szerinted mi hogy lesz?
Én csak a légvédelmes információidra emlékszem.
A kerítéspénzt megkapta már a kormány?
Hát ezt Varga Misitől kellene megkérdezni.A még alá nem írt-/be nem jelentett beszerzésekre a pénz (kezdőrészletek) az nem valamilyen külön kalapban (pl. másik minisztérium valamilyen tartaléka) van elrejtve?
Igen. Mást még nem vettünk. Lesz még minden bizonnyal egy csomagban a teljesen feltöltött két, vagy háromüteges MH36 részére: (valamelyik török csoda feltehetően)A páncéltörő képesség ennyiért az csak a Carl Gustav 4?
A páncéltörő képesség ennyiért az csak a Carl Gustav 4?