T
Törölt tag
Guest
Neked tényleg ez jött le, hogy itt az volt a tét, hogy közbeszerzésre kerüljön az ügy? Harangozó is kiemelte, hogy ez egy teljesen normális eljárás a honvédelmi beszerzések esetén. De ha eléd tesznek politikai ellenfeleid (vagy neadjisten a jóbarátaid) egy 11db többszáz oldalas szerződésből álló ügycsomagot 3000Mrd forint összértékben, és kapsz rá 1 órát, hogy dönts róla, hogy biankó csekket adj rá, vagy sem, akkor aláírod? Mert ha igen, akkor - ilyet itt a fórumon eddig senkire nem mondtam - hülye vagy. Én a lakáshitel szerződésemet is 2 órán át tanulmányoztam. Pedig ott picit kisebb volt a volumen.Tudtommal eddig minden nagyobb üzlet közbeszerzési eljárás nélkül lett végigjáratva, de rendben nekem teljesen 8, hogy akkor kiírják az eljárást és húzzák mint a taknyot 2-3 évig, azután jön a választás és jön a várt kormányváltás, a kormányváltás után törlik/módosítják az eljárást és kezdődik megint egy rövidke huzavona.
Ha ez így lett volna akkor talán most járnánk ott, hogy mindenki rányomta az OK pecsétet a leo2 üzletre és várhatnánk 1,5-2 évet még az első leo2a4-re.
Én személy szerint várom már a kormányváltást, aztán keserédes mosollyal az arcomon figyelem az itt lévők véleményváltozását (jó nem a külföldön dolgozókra gondolok, mert nekik kb mind1, hogy ki van itt hatalmon)