"Új" T-72?Mondjuk fogalmam nincs hogy a 49 uj tank velt arat honnan szehettek. 258+ M Eur....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Új" T-72?Mondjuk fogalmam nincs hogy a 49 uj tank velt arat honnan szehettek. 258+ M Eur....
Ez vmi hosszú távú terv. 165 modern lánctalpast akarnak. De 2030-ig 105 modernizációja vagy cseréje a cél. Sztem "spóroljanak" és modernizáljanak."The General Staff Plan requires a minimum of 164 modern tracked combat vehicles,
The long-term plan of 2030 envisages the modernization or replacement of only 105 pieces. Future documents should
should clearly identify the quantity required"
Nem megy ott sem a csere csak úgy...
A hosszú távú tervük nem lényeges....Ez vmi hosszú távú terv. 165 modern lánctalpast akarnak. De 2030-ig 105 modernizációja vagy cseréje a cél. Sztem "spóroljanak" és modernizáljanak.
Ejnye, ilyeneket mondani legfőbb V4 szövetségesünkről...A hosszú távú tervük nem lényeges....
Azt majd mi elkészítjük.....
Lehet náluk 165 láncos eszköz, csak a felségjelet figyeljék majd.
Ne hülyülj, akkor még szorosabb szövetségben leszünk.....Ejnye, ilyeneket mondani legfőbb V4 szövetségesünkről...
A hosszú távú tervük nem lényeges....
Ne hülyülj, akkor még szorosabb szövetségben leszünk.....
Nézd meg alaposabban. Nem azt írtam hogy szabálytalan, hanem azt, hogy nem egyforma. Ez a felháborító, mert ez a jellemző mostanság. A főhadnagyon nem olyan derékszíj van, mint a másik kettőn. A tábornokon pedig emilyen nincs. A két szélső gyakszi nem azonos, akkor ez nem szabálytalan?
És ekkor már forintnak fogják hívni az eurójukat?
Úgy fogják hívni rubelby BödöcsLesz magyar euró.
Nincs a tótoknál sem a kolbászból a kerítés már most húzza a száját a nem is olyan régen beiktatott szlovák kormány az F-16V költségeire úgy,hogy a szlovákok nagyon erősen a T-72 modernizációjában gondolkodnak.Nem is olyan régen jót derültem azon a korszakalkotó ötletukön,hogy majd a csehekkel és a lengyelekkel közösen akarnak a T-72 modernizációjába belefogni.
Az jo olcso lesz, lasd a lengyelek sajat $5M+ per T-72 modernizaciojat, amiben a test pancelja maradt a regi...
Az jo olcso lesz, lasd a lengyelek sajat $5M+ per T-72 modernizaciojat, amiben a test pancelja maradt a regi...
De uj tankot emlitenek nem tuningoltat ezert nem nagyon ertem hogy ez most akkor valami Lego tank lesz vagy eliras.
Hát szlovákul nem megy... s elég hosszú emeld ki léci a lényeget...
Amúgy, akkor fel kell kötni a gatyát, jöhet a második, s majd a harmadik 44db nekünk is
Arra en eleg lusta vagyok de ha kikeresed a 164-et akkor egy tablazatra ugrik, nagyjabol az a lenyeg.
Akit érdekel, lefordíttathatja a goole translate-tel is. Már aktív a documentum fordító is.találtam egy olyat a szövegben, hogy novy tank de oda 49 van írva, ifv-re meg a 164
Na,ezt a pdf forditót próbára fogom tenni.Remélem beválikAkit érdekel, lefordíttathatja a goole translate-tel is. Már aktív a documentum fordító is.
Egy kis leírás is hozzá.
Olvasd el még1szer. Vagy új vagy modernizáció.De uj tankot emlitenek nem tuningoltat ezert nem nagyon ertem hogy ez most akkor valami Lego tank lesz vagy eliras.