En meg mindig remelem, hogy nix Boxer. Nehez, nagy dog, meg gazlokepessege sincs, viszont legalabb mocskos draga.
Egy párszor leírták, hogy a rendszerben gondolkozunk , mivel sajna a Patrianak nincs láncos változata, én szerintem így a legvalószínűbb a Puma, mert úgy tudom, hogy hamarosan leáll a megrendelt darabszám a német hadsereg számára, úgyhogy még tudtommal, megrendelésük nincs. Az tény és való,hogy a Boxer drága, de szerintem a Patria nem sokkal olcsóbb. Mivel én úgy saccolom, hogy 132 Puma ,200 Boxer. Mondjuk a Boxer és Patria esetén pár százezer, max 1 millió eltérés árban, az már nem is kis pénz, mert valahogy nem érzem a levegőben ezt a Patriat. Mivel mostanság a finnekkel sem nagyon tárgyalunk , legalábbis nyilvánosan, a Rozsomak mondjuk nem tudom, hogy áll a megrendeléssel, de lehet, hogy ők is még a lengyel igényeket nem tudják kielégíteni. A litvánok jövőre kapják meg az utolsó Boxert,a 81 darabból, amit rendeltek. Ha jól tudom,az ausztrálok rendeltek 400 darabot, az angoloknál pedig saját gyártás lesz,ha minden igaz. Szerintem APC verzióból könnyen előfordulhat, hogy lesz még 8x8-as Pars,hogy egyáltalán ideérjen még valami beszerzés. A láncosra visszatérve, a másik a KF41-es, ha első megrendelők lennénk, akkor egy Boxerrel párosítva, lehet, hogy kompenzálná a Boxer és Patria árkülönbséget.