Derékszíj?
Nincs szabály arra,hogy overálon derekszíjat hogyan kell viselni meg melyik derekszíjat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Derékszíj?
Volt szerencsém Patriát és Boxert is látni nehéz terepen (takony nagy sár) és hát a Boxer akkor nem szerepelt túl veretesen. (meg amúgy a Patriánál is van erősebb motor csak azzal kell rendelni)Pedig a Boxer az erős páncélzat miatti nagy tömege ellenére mozgékonyabb a jóval komolyabb motorja miatt a Patriánál. Helyhiány sincs egyikben se, az biztos, szóval miért?
Ez a felállítás sem rossz, nekem tetszene de vannak tőlünk jobban hozzáértők, egy párszor leírták már, hogy a CV90-es drága, meg régebbi konstrukció.Puma-Boxer vagy Puma-Patria, vagy kevésbé valószínű, de CV90-Patria kombó is jöhet.
Csak több törököt neeee!
Kezded kapisgálni a dolgot.
Hát én úgy vagyok vele, hogy úszás nélkül is inkább Patria mint boxer.
A PKM- re milyen kiegészítőket lehet pakolni? A nyugati fegyverekre nagyon sokféle kiegészítő cucc pakolható.
Ez a felállítás sem rossz, nekem tetszene de vannak tőlünk jobban hozzáértők, egy párszor leírták már, hogy a CV90-es drága, meg régebbi konstrukció.
Volt szerencsém Patriát és Boxert is látni nehéz terepen (takony nagy sár) és hát a Boxer akkor nem szerepelt túl veretesen. (meg amúgy a Patriánál is van erősebb motor csak azzal kell rendelni)
Igazából ami objektív vélemény az itt ért véget. Amúgy meg szimplán jobban átjön a Patria esztétikája.
Látszólag közvetlenül nem idekapcsolódik, de sztem ez fontos hir.
Szijjarto ma!
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy minden magyarországi beruházás esetén a kormány a beruházás összegének 50%-val beszálljon felső értékkorlát nélkül.
Ez eddig tiltott állami támogatás volt. A koronavírusra hivatkozva 3 hónap alatt sikerült kilobbizni a módosítást.
Most indulhatnak a komoly bizniszek!!!
Ha esetleg a közeljövőben feltűnne a határon, vagy a KRD gyakorlatain a 2 SOC-R hajó, akkor ne legyetek meglepődve.
Az EDA Program (Excess Defense Articles) keretein belül igényeltünk 2 darabot a US Navy feleslegéből.
Hogy közösen felismerjük:
Látszólag közvetlenül nem idekapcsolódik, de sztem ez fontos hir.
Szijjarto ma!Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy minden magyarországi beruházás esetén a kormány a beruházás összegének 50%-val beszálljon felső értékkorlát nélkül.Ez eddig tiltott állami támogatás volt. A koronavírusra hivatkozva 3 hónap alatt sikerült kilobbizni a módosítást.
Most indulhatnak a komoly bizniszek!!!
Kedvenc cseh lapunk (irónia nélkül én szeretem olvasni) is megírta a beszerzést és egy komplex összefogalót adott az eddigi beszerzésekről, jövőbeli kikátásokról, főleg a további német beszerzésekre fókuszálva.
Az első Leopard 2A4 tartály magyar álcázási terepszínben
https://www.armadninoviny.cz/prvni-tanky-leopard-2a4-v-madarske-maskovaci-kamuflazi.html
Faszom, át akartam írni, csak az asszony magyarázott.Meg jo hogy nem bojler.
Gondolom így volt olcsóbb.Miért kék?
Hát, én nem hinném, hogy velünk kivételeznének, főleg pozitív irányban.Ez a jóváhagyás csak Magyarországra vonatkozik vagy minden EU tagra egységesen?
Gondolom így volt olcsóbb.
Egy megveszekedett fegyverállvány sincs rajta, nemhogy kevlárpanelek, védendő a deszantot.
De nem baj.
A magyar bakának így is jó lesz.
Temetésben, megemlékezésben amúgy is profik vagyunk.
Ez egy kis hajó, nem egy romboló. Ráülnek a katonák és elviszi oda ahová kell, nem folyami csatákat fognak vívni vele.Gondolom így volt olcsóbb.
Egy megveszekedett fegyverállvány sincs rajta, nemhogy kevlárpanelek, védendő a deszantot.
De nem baj.
A magyar bakának így is jó lesz.
Temetésben, megemlékezésben amúgy is profik vagyunk.