W
Wilson
Guest
Soha nem láttam rá példát. Egyszer kerestem a képeket és nem találtam egyet sem.
Pedig elviszi az A400 max teherbírása 37 t a boxer száraz tömege 32 t.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Soha nem láttam rá példát. Egyszer kerestem a képeket és nem találtam egyet sem.
Multkor olvastam Drummond twitterén, hogy pont ezért nagy durranás az MMP, mert míg annak darabja 60.000EUR, addig a versenytársak jóval drágábbak.Hát azért az mbda mmp elég combos a maga >4000 méteres hatótávjával és a +1000mm rha átütéssel. Nem hiszem, hogy lényegesen olcsóbb cucc mint a spike
Nagyon úgy tűnik, hogy ez a párosítás sose történt meg. Ennek pedig nyomós oka kell legyen!Pedig elviszi az A400 max teherbírása 37 t a boxer száraz tömege 32 t.
Suerintem nem fer be. A boxer nagyobb mint egy tank.Pedig elviszi az A400 max teherbírása 37 t a boxer száraz tömege 32 t.
Ööö...A páncélelháritás is rendszer.Egy tipussal nem lehet megoldani.A Spike család is 4 tipusbol áll.És még a zsidóknál is csatlakozik a Hellfiere,Használják a saját TOW változatukat,aminek az inditója tudja kezelni a hagyományos vezetékes változatokat,de a rádiós és saját lézer vezetősugaras változatokat is.Megtartják,mert rugalmas,nagy erejű és olcsó(bb),Határmenti papucsos gp-bunkerek kilővésére bőven elég-de szirek/türkisek jópár hk-jukat is siratják a TOW miatt.Van saját "CG/RPG" rendszerük,a B300.De hadrandbe tartják az M72LAWot meg a pct puskagránátot is az egyéni katona szintjén (nem mindenkinek alapfelszerelés,de mindenkit kiképeznek rájuk).Fölfele meg a messzehordó tüzérség (csöves/rakétás) ilyen célú löszeri (nem csak önirányitott pct,hanem kazettás kumulativ altöltet szóró,vagy éppen aknásitó),légierő rakétái/bombái,ultima racio náluk az taktikai atomtöltet.Mint hordozhó könnyű rendszer nem rossz. De, hogy csak az legyen annak semmi értelme.
Nem is mondta senki, hogy egy típus lesz De amúgy tényleg kurvára jó lenne már ha elkezdenének bejelenteni mert mostanában fizikai fájdalmat okoz felnézni a fórumra.Ööö...A páncélelháritás is rendszer.Egy tipussal nem lehet megoldani.A Spike család is 4 tipusbol áll.És még a zsidóknál is csatlakozik a Hellfiere,Használják a saját TOW változatukat,aminek az inditója tudja kezelni a hagyományos vezetékes változatokat,de a rádiós és saját lézer vezetősugaras változatokat is.Megtartják,mert rugalmas,nagy erejű és olcsó(bb),Határmenti papucsos gp-bunkerek kilővésére bőven elég-de szirek/türkisek jópár hk-jukat is siratják a TOW miatt.Van saját +CG/RPG" rendszerük,a B300.De hadrandbe tartják az M72LAWot meg a pct puskagránátot is az egyéni katona szintjén (nem mindenkinek alapfelszerelés,de mindenkit kiképeznek rájuk).Fölfele meg a messzehordó tüzérség (csöves/rakétás) ilyen célú löszeri (nem csak önirányitott pct,hanem kazettás kumulativ altöltet szóró,vagy éppen aknásitó),légierő rakétái/bombái,ultima racio náluk az taktikai atomtöltet.
A lényeg,hogy nálunk se egy konkrét iptr tipusban kell gondolkodni.Legjobbnak a Spike család tűnik,de én még azt is kiegésziteném a Bristone rendszerrel.Az Gripenre(F35re,Kefirre),helire,dronra,szárazföldi járgányra is jó.És az inditók kompatibilisek a Hellfiere és Mokopan rakétákkal is,vagyis tágulhat a beszerzési lehetőség.
Ez a forum közönség hibála...Nem is mondta senki, hogy egy típus lesz De amúgy tényleg kurvára jó lenne már ha elkezdenének bejelenteni mert mostanában fizikai fájdalmat okoz felnézni a fórumra.
Nem az,hogy a beszerzéseken való örömködés helye.Ez a forum közönség hibála...
A rovat cime
A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai
Nem is mondta senki, hogy egy típus lesz De amúgy tényleg kurvára jó lenne már ha elkezdenének bejelenteni mert mostanában fizikai fájdalmat okoz felnézni a fórumra.
mbda pont lefedne szerintem mindent.Lehet hogy jó lenne valami "tömeg" licenc. De ahogy elnézem piac nélkül nem hiszem hogy megérné itt gyártani. Még úgy se ha valamely szomszéddal állnánk össze. Hülyeséget nem akarok írni de én úgy tudom hogy a ukiknak tett ajánlatott az mbda valami "olcsóbb" atgm re is.
Ettől függetlenül az "ultra" modern kategoriára is szükségünk lehet.
Persze egyértelmű,a haditechnikai beszerzés Maróth asztala
Azért gyanúsan gyakran járnak a Falconok az utóbbi időben Amerikába... persze lehet hogy csak a koronavírus miatt mindenkit különgéppel kell hozni-vinni, mert menetrend szerinti járatok nincsenek vagy fertőzésveszélyesek. Lehet, még a kötelező karantént is meg lehet így úszni. Persze fegyverbeszerzésről tárgyalni az amerikaiakkal videókonferenciahíváson kersztül is lehet, nem is kell hozzá repülni.
Nagyon úgy tűnik, hogy ez a párosítás sose történt meg. Ennek pedig nyomós oka kell legyen!
Suerintem nem fer be. A boxer nagyobb mint egy tank.
Minek kellene a tartalékosokból önálló egységet szervezni? Ez értelmetlen, hacsak nem akarod önállóan hadműveletbe vetni őket.Max annyit még ha kiforja magát a tartalékos rendszer azt felhozni dandár szintre. Bőven elég lenne a jelenlegi dandárok feltöltve plusz a tartalékos dandár. Feltéve ha egyszer dandár lesz belöle.
Nem is mondta senki, hogy egy típus lesz De amúgy tényleg kurvára jó lenne már ha elkezdenének bejelenteni mert mostanában fizikai fájdalmat okoz felnézni a fórumra.
Valaki legyen szives irja meg ezt mire irta? Annyi tag van mar letiltva hogy lehetetlen mindig kovetni. Koszonom.
a lengyeleknek van egy lézeres rakétájuk, a korsarLehet hogy jó lenne valami "tömeg" licenc. De ahogy elnézem piac nélkül nem hiszem hogy megérné itt gyártani. Még úgy se ha valamely szomszéddal állnánk össze. Hülyeséget nem akarok írni de én úgy tudom hogy a ukiknak tett ajánlatott az mbda valami "olcsóbb" atgm re is.
Ettől függetlenül az "ultra" modern kategoriára is szükségünk lehet.
Már dobott senki nem olyan hülye hogy egy fórum miatt kivágassa magát főleg ha jó helyen vanEnyhíts a szenvedéseinken dobj be valami infót
Már dobott senki nem olyan hülye hogy egy fórum miatt kivágassa magát főleg ha jó helyen van