Kispályás...
Miért nem veszünk légvédelemnek 200 Pancirt?
Kár volt azokért a Shilkákért.
Nincsenek meg valahol a teknők?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kispályás...
De azzal a résszel teljesen egyet értek, hogy úgy tűnik vannak olyanok akiknek szerintem eléggé valóságtól elrugaszkodott elképzelései vannak arra vonatkozóan, hogy amennyi pénzünk neünk reálisan van, abból mi jöhet ki...ezért
Itt mintha még mondani akartál volna valamit, csak nem jött át? Kissé nehéz vonatkoztatnom a hová tegyem. Kimondottan erre a kommentemre és a bene levő pár kapcsolódó gondolatra reagáltál ezzel vagy az elmúlt hetek harcára?
Debrecenben jelenleg csak 1 z van, Hmvh-n 2Esetleg 2 zl Tata, 2 zl Debrecen, 1 zl Hmvásárhely (ami a Bocskai része)?
Kár volt azokért a Shilkákért.
Nincsenek meg valahol a teknők?
itt van egy kanadai tanulmány a különféle mbt árak összehasonlításával...már jópár éves de a leo2a7-re 10+ mEUR-t ír....
A RM beszámolóiban már fél éve 220 db szerepel. Mi lett azzal a 2 darabbal?
Lynx gyalogsági harcjárműveket kap a Magyar Honvédség
https://pestisracok.hu/lynx-gyalogsagi-harcjarmuveket-kap-a-magyar-honvedseg/
218 darab Lynx KF41 harcjárművet kap a honvédség. Az eszközök túlnyomó többségét, 172 darabot Magyarországon állítják elő a Rheinmetall és a magyar állam között augusztus 17-én kötött megállapodás értelmében létrehozandó vegyesvállalat üzemében
Szerintem nagyon jó az arány, ezt most ésszel csinálta valaki, tehát ha működik a gyár, ha nem, már lesz 46 db.
Akkor fordítva, így is jó.Debrecenben jelenleg csak 1 z van, Hmvh-n 2
Hogy legyen már akkor Debrecenben is egy hk zl,ha már LPH kerűl hozzájuk is?
Meg 48 kefirKispályás...
Meg 48 kefir
Most inkább örüljünk a lynxnek
És egy nagyon érdekes gondolat:
"Magyarország kormánya biztosan nem folytat agresszív politikát, de ebben a régióban ez sajnos nem mondható el mindenkiről. Egyébként ezekre a valós veszélyekre hívják fel a NATO és más elemző szervezetek is hangsúlyosan a figyelmünket. A haderőfejlesztéssel arra is fel kell készülnünk, hogy semmilyen történelmi fordulat se érjen váratlanul minket a jövőben." - Maróth G.
Lynx gyalogsági harcjárműveket kap a Magyar Honvédség
https://pestisracok.hu/lynx-gyalogsagi-harcjarmuveket-kap-a-magyar-honvedseg/
218 darab Lynx KF41 harcjárművet kap a honvédség. Az eszközök túlnyomó többségét, 172 darabot Magyarországon állítják elő a Rheinmetall és a magyar állam között augusztus 17-én kötött megállapodás értelmében létrehozandó vegyesvállalat üzemében
Szép mennyiség!!!
@kamm alulbecsülted a wikin javitsd!!!
Amúgy félelmetes, hogy egyes emberek ezen a fórumon milyen " jóslatokat" információkat közöltek és ezek egy nagy része teljesült! Szóval próféta beszéljen belőletek és legyen így!
Imádom! 218 db!
Az 5 zl.
Tessék itt vannak a Kefirek kezdetnek 5 db.
Igazából csak annyit, hogy úgy látom, hogy kb. 2 véglet van a topikban:
- mindenből csak a német prémiumot
- modernizáljunk minden "régi szart", hogy legyen elég mennyiség...
én a 2 között egy arany középutat tartanék jónak, de erről már többször írtam (halkan jegyzem meg, hogy a románok folyamatosan fikázva vannak a fejlesztéseikért, aztán mégis az van, hogy itt midnenki az 1000+ ATGM-jüktől, meg attól a pát Himars-tól összef***a magát...na akkor lehet mégse csinálták rosszul)
én pl. a pzh helyett biztosan a ceasart vettem volna, mert a csehek 200 mEUR-ból vettek 52 darabot...meg lehet ha már a Gripenen ott az Ms20 software ami lehetővé teszi az SDB integrálását, akkor biztosan betáraztam volna belőle...egy sdb olyan 100k EUR körül van...20-30mEUR-ból igen szép mennyiséget lehetett volna venni...és gyakorlaitlag a megvásárlás után azonnal nagyságrendekkel növelte volna a Gripenek csapásmérő képességét...de nem akarom túl bőlére ereszteni, de van még jópár ilyen dolog, ami nyomja az oldalam....
5 mire elég manapság
Tessék itt vannak a Kefirek kezdetnek 5 db.
5 mire elég manapság
5 mire elég manapság
Reméljük a horvátok a gripent választják. Másra a jelenlegi gazdasági helyzetben nincs is nagyon pénzük. Az ottani forumokon is amit ki lehetett bogarászni a gripent szeretné a jó nép Főleg a know-how miatt is. Remélem az usa lobi nem nyeli le az ottani döntéshozokat.