Koszi!
Szamomra a lenyeg
18:30 korul van (Benko vegtelen kormondataibol kihamozva):
- a RM mmind az "ot labat" Magyarorszagon is akarja 'kinyujtani' - akkor ezek szerint varhato tovabbi RM terjeszkedes?
Nem tudom, hogyan jon ossze az 5 agazat - a RM Defence hagyomanyos divizioi a fegyverek-loszerek, eletronikus rendszerek ill a jarmuvek, mig a RM Automotivegyart minden autos istennyilat, kis- es nagyteljesitmenyu motorokat, mindenfele pumpat meg -, de erosen ugy hangzik, hogy mindenre kiterjed majd a magyar tevekenyseguk
- az R&D avagy K+F valoban sokkal tovabb megy majd, mind egyszeruen csak a Lynxet sajat magunkra szabni, mind az ot teruleten szamitanak a magyar mernokokre:
"a magyar szakemberekkel, mernokokkel, fejlesztomernokokkel nagyon szepen tovabb lehet fejleszteni" ... "nemcsak haditechnikai eszkozrol, nemcsak harcjarmurol beszelunk, hanem sokkal szelesebb koru egyuttmukodesrol"... "kutatassal, fejlesztessel es innovacioval tudunk foglalkozni kozosen" (Benko)
- merheto, erezheto gazdasagi novekedesre szamitanak a RM valo szeleskoru ipari-fejlesztesi egyuttmukodesbol - ez mondjuk eleg korrekt mereteket sejtet...
...szoval pont ugy, ahogy josoltam, lesz itt minden, mint a bucsuban: terveznek es gyartanak majd pk meg medevacon kivul legvedelmi, mortar stb veriokat, sot, szerintem meg mobile kocsmat is terveznek Lynx alapokra, ha lesz ra igeny.