bocsi de ez nem fog menni...az hogy 19-esek mond valamit?ha nem akkor hagyjuk.Világosíts fel kérlek. Pardon a területvédelmi az ezred.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
bocsi de ez nem fog menni...az hogy 19-esek mond valamit?ha nem akkor hagyjuk.Világosíts fel kérlek. Pardon a területvédelmi az ezred.
Lesz mert az értelmes munkaerőt lasszóval keresik az országban, ha van nyelvtudása meg értelmes képzettsége.máshogy kell feltenni a kérdést. Van munkája ha elmegy? igen..ha nem akkor lessz? a picsa meg menjen a fasz utan...
nem sírok..csak elégedetlenkedek..Akkor mit sirsz hogy nincs semmi max nem eleg ami van.
Kaposvaron is csak szakasz van. Or biztositasra.
Konnyu alakulatok amugy is szazad szinten mukodnek termeszetesen nem onallo szazadok lennenek hanem zaszloaljak aminek a szazadai tobb helyorsegbe lenne szetdobva /szukseg eseten meg osszevonva./
Lehetne kesobb zl szintre is fejleszteni akar ak akkor egy hadosztaly szintu magasegyseg lenne a vegeredmeny.... Vagy kevesebb helyre teszel egy egy zlt de akkor megint nincs meg a lenyeg hogy hazavagyo leszerelo ne szereljen le hanem kozeli helyorsegbe telepuljon at.
Meglevo mukodo egyseg a radarszazadok rendszerere raepiteni... /a radarszazadok is mukodnek magukba./ ok a pl es hozzajuk kerulhetnenek.
Nem annak a szakasznak jarmukonvoj kiseres a feladata./ezert irtam hogy elbirna egy zazadot + ba./az ellato ezred kotelekebe tartoznak nem onalloak /onallo szakasz nincs/ de nem logisztikusok hanem loveszek.A MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezredre gondolsz? Mert az nem szakasz ...
Olyanról, hogy őrszakasz nem is hallottam. Egy szakasz "lótúrót" sem tud kiadni nem hogy őrséget folyamatosan. Mondjuk nagyon elméletben max. két felállított őrt (váltással) meg egy járőrpárost (meg még őr pk.+felvezető). És ezt is baromi szűkösen - max egy hónap és fellázadnának ...
Aktív alakulat nincs ilyen hadrendi számmal a 19. Szalontay területvédelmi zászlóaljon kívül csak azok meg vasmegyében vannak. Bocs de az obsitos klubbokat nem számolom.bocsi de ez nem fog menni...az hogy 19-esek mond valamit?ha nem akkor hagyjuk.
ez nem életszerú...mondj mas peldatHát mondok egy példát, van pl egy jó tüzértiszt Debrecenben, egész jól kiépített egzisztenciával, gyerek asszony, saját lakás hitelre megvéve. Mivel Tatán kell most a tüzér átvezénylik úgy, hogy ott a teljes élete és a picsa se kompenzálja neki, nem ad a feleéségének munkát sem másik lakást ha elmegy. Szerinted mit csinál?
Ez annyira életszerű, hogy megtörtént.ez nem életszerú...mondj mas peldat
ezt hagyjuk....nem publikus es nem is kozérdekű. bánom hogy bemondtam. most delete az egesz..Aktív alakulat nincs ilyen hadrendi számmal a 19. Szalontay területvédelmi zászlóaljon kívül csak azok meg vasmegyében vannak. Bocs de az obsitos klubbokat nem számolom.
oké...debrecenben tüzértiszt?Ez annyira életszerű, hogy megtörtént.
Ha mar bedobtad kifejthetned biztos nem titok ha hadrendi szama van /de ha jol tudom tartalekos es aktiv nem kaphat azonos hadrendi szamot./ezt hagyjuk....nem publikus es nem is kozérdekű. bánom hogy bemondtam. most delete az egesz..
Támogató szakaszok tüzértiszt a parancsnoka mindenhol.oké...debrecenben tüzértiszt?
Nagyon szomorú ez... Pedig majd ott is szükség lesz tüzértisztre, ugyebár.Ez annyira életszerű, hogy megtörtént.
annyit mondok hogy hajrá...Lesz mert az értelmes munkaerőt lasszóval keresik az országban, ha van nyelvtudása meg értelmes képzettsége.
Baromi egyszerű kurva drága új laktanyát nyitni illetve összekukázni hozzá akár az értelmes csapattiszti állományt. Altisztek dettó. Ha pl bezárod Tatát azzal hogy letelepíted őket lentibe abban a pillanatban leszerel mindenki. És képzett állományt nem tudsz akárhonnan leakasztani.
Szerintem meg neked vannak gondok szövegértelmezésben.Neked szövegértési gondok vannak? Most mondom, hogy sajnos jövőre nem mindenre jut amit eleve terveztünk.
Hát figyelj, a fiatal tisztek jelentős része nem éri meg a századosi kort mert elmegy civil munkakörben. Az ország jelentős részében munkaerőhiány van. Általában bent maradnak addig amíg meg nem csinál még egy diplomát és viszont látás.annyit mondok hogy hajrá...
bocsi de nem publikus.én azt hittem az de közben rájöttem hogy mégsem.elnézést de erről nem fogok mondani semmit.ne is kérdezzetek.Ha mar bedobtad kifejthetned biztos nem titok ha hadrendi szama van /de ha jol tudom tartalekos es aktiv nem kaphat azonos hadrendi szamot./
Nem annak a szakasznak jarmukonvoj kiseres a feladata./ezert irtam hogy elbirna egy zazadot + ba./az ellato ezred kotelekebe tartoznak nem onalloak /onallo szakasz nincs/ de nem logisztikusok hanem loveszek.