Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ha annyi ideig tart a konfliktus, hogy lejár akkor már édesmindegy. De lejárat utána még kb 6 évig tudja a ráírt védelmet. (lőttem bevizsgálót már lejártra)Nemtudom. Lehet de szerintem az lenne a logikus ha ujjat kapna mindenki es nem a fronton kellene szamolgatni az eveket plane ha egy elhuzodo konfliktus van kilatasba...
A harcteri gyakorloval valo kiosztas a logikus nyomonkovethetoseg es egysegesseg szempontjabol igy a logisztikat kikimelve.
Csak életszerűtlen vagy .De lehet spulsagom ellenere most nem en vagyok a fillerb.szo
De ha még 5 évig jó akkor miért kapjon új sisakot? Főleg ha a sajátja és rajta van RFK-n. Max ami a lejárati időhöz közel van azt cserélném. És inkább jusson a mozgósított újoncnak is normális felszerelés, hogy lehetőleg ő se dögöljön meg. A gyakorló oké az kopik hamar, de a sisak az egy viszonylag hosszú távú használati eszköz. Misszióban sem kapsz vadi újat a dobozból ahányszor kimész.Oke nekem mind1 vegulis a ti hozzaallasotok az MH ra /nephadseregre./ jellemzo. /boccs hogy ugy gondolom hogy eles helyzetbe az uj harcteri gyakorloval uj sisak is jarjon.
Ha nincs kiosztva az uj. /foleg ha szakszeruen van tarolva./
Ha egy mosogep all a boltba fel evig es megveszed te hasznalt mosogepet veszel?
Vagy neked az az uj ami nincs meg kihulve lejon a sorrol? /kotekedhetsz de ez kotekedes csupan./
És a bontásal belepecsételnek egy dátumot?
Ok.
A most kiosztott sisakok az acélkockán lejártak?
Ha igen leszopom magam.
Azok vadonat új sisakok.
Hálisten.
Elnézve a képeket ..........
Oke nekem mind1 vegulis a ti hozzaallasotok az MH ra /nephadseregre./ jellemzo. /boccs hogy ugy gondolom hogy eles helyzetbe az uj harcteri gyakorloval uj sisak is jarjon.
Hát azért nekem nem minden esetben őszinte a mosolyom.Alapvetően azt gondolom,hogy minden katonának mindenre való tekintet nélkül alanyi joga van a legjobb felszereleahez,viszont az kicsit fura,hogy teszem azt Pápán üza. rajparancsnoki beosztásban ott van nálad egy vadi új kevlársisak amit soha a büdös életbe többet fel nem veszel, miközben harcoló századokban van egy halom ember aki acélbiliben szaladgál.