Az összesen egyéni azonosító szám van, gyártási évvel és szabatossági idővel, ne idegesíts már.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az összesen egyéni azonosító szám van, gyártási évvel és szabatossági idővel, ne idegesíts már.
Olvasod hogy lejart szavidejuek vannak kiosztva? /missziosak meg nyomonkovetettek./ mert egyseges./
Ha a vedogazas csomagolasbol valo kivetrl nem szamit meg a sotetben valo tarolas es homershklet sincs megadva akkor nincs gond. /nem vagyok raktaros nem tudom van e kevlarra ilyen eloiras./ de altalaba mindenek meg van a szavideje bontatlan csomagolasba es bontottba meg hasznalat kozben... Ha a kevlarnal ilyen nincs akkor az csak szerencseMiért kétséges?
Amit én láttam bármilyen kevlár/kerámia védőeszközt azon van dátum mikor gyártották.
En nem akarom csak munkavedelmi eloiras lehet ra szerintem... Kikepzesre szerintem tokeletes... De abba is biztos vagyok hogy menne a duma hogy lejart szavidossel akarnak a haboruba kuldeni katonakat.... /szerintem meg te is irnad /
Miert lenne a raktarba lejart??? En ilyet nem irtam en epp azt irtam hogy a hasznaltak kuka /potlas gomdolom kevlarral lenne nem acellal ahogy te irtad./Nem olvastam/hol?
Kiképzésre szoktak kiosztani lejártat.
Te azt írtad amit kiosztanak annak elöbb lejár a szavatossága mint a raktárban lévő.
Most akkor a raktárban is lejárt van?
Na akkor jol irtam hogy eles helyzetbe mind kuka /ami ki van osztva/es raktarbol uj kerulne kiosztasra./Nemosztanak ki itthon csak lejartat.
Na akkor jol irtam hogy eles helyzetbe mind kuka /ami ki van osztva/es raktarbol uj kerulne kiosztasra./
Sisakból szabatos van kint, kerámiából kiképzési célra vannak kint lejártak.Na akkor jol irtam hogy eles helyzetbe mind kuka /ami ki van osztva/es raktarbol uj kerulne kiosztasra./
???? Mivel hogy nem lejart szavidossel nem kuldenek a katonakat eles helyzetbe?Ne vettesd már ki magad.
Elbeszélünk egymás mellett. ZHCS-nek vannak kiosztva szavatos sisakok, meg a KM csoportoknak, meg most a felderítő ezrednek. A HVB-ken amiket kapsz szintén szabatos és folyamatosan használatban van. A kerámia betét amit kiképzési célokra osztanak ki az lejárt. Illetve a tarcsisok angol bilijei lejártak.???? Mivel hogy nem lejart szavidosselmkuldenek a katonakat eles helyzetbe?
Ha a vedogazas csomagolasbol valo kivetrl nem szamit meg a sotetben valo tarolas es homershklet sincs megadva akkor nincs gond. /nem vagyok raktaros nem tudom van e kevlarra ilyen eloiras./ de altalaba mindenek meg van a szavideje bontatlan csomagolasba es bontottba meg hasznalat kozben... Ha a kevlarnal ilyen nincs akkor az csak szerencse
Pedig meg a tejnek is ket szavideje van.Én ilyenről még soha nem olvastam, hogy a kevlársisaknak 2 szavideje lenne.
Szerintem a gyártók biztosra mennek és a legrosszabb esetet veszik alapul.
Azaz a gyárból megy a frontra.
Különben főleg Amerikában mennyi pert lehetne a nyakukba akasztani.
Miert lenne a raktarba lejart??? En ilyet nem irtam en epp azt irtam hogy a hasznaltak kuka /potlas gomdolom kevlarral lenne nem acellal ahogy te irtad./
Ha nincs kiosztva az uj. /foleg ha szakszeruen van tarolva./Húha.
A raktárban van 10 zsírujj sisak.
5 darabot odaadnak a katonáknak.
1 év múlva kitör egy háború.
Szerinted mert nem védőgázas csomiba van ezért kiadnád nekik a maradék 5öt, a bontottat kukáznád amit eddig használtad.
Eddig kb ezt fejtegetted.
Én ilyenről még soha nem olvastam, hogy a kevlársisaknak 2 szavideje lenne.
Szerintem a gyártók biztosra mennek és a legrosszabb esetet veszik alapul.
Azaz a gyárból megy a frontra.
Különben főleg Amerikában mennyi pert lehetne a nyakukba akasztani.
Jó de ami kint van szavatos és használatban van, ahelyett nem kapsz újat.Ha nincs kiosztva az uj. /foleg ha szakszeruen van tarolva./
Ha egy mosogep all a boltba fel evig es megveszed te hasznalt mosogepet veszel?
Pedig meg a tejnek is ket szavideje van.
Lehet hogy elbeszelunk.
En azt allitottam 1 hsz e! Visszaolvashato.
Eles helyzetben a kiosztottak kuka.
Uj kerulne kiosztasra.
/ha lejrt szavidosek vannak kiosztva akkor ez engem igazol ha nem lehart szavidosek akkor nem./
Az hogy en acelbilit akartam volna osztani ocsesz kavarasa volt csupan.
Régebben és talán még van ma is olyan,hogy tárolva teszem azt 6 év viseve meg 4.
Nemtudom. Lehet de szerintem az lenne a logikus ha ujjat kapna mindenki es nem a fronton kellene szamolgatni az eveket plane ha egy elhuzodo konfliktus van kilatasba...Jó de ami kint van szavatos és használatban van, ahelyett nem kapsz újat.