Túl meta volt ez most nekem...
Tudom, hogy követed a cseh dolgokat, már csak lokalizációd miatt is. És igen nekem is nagyon nagy és nagyon pozitív meglepetés lenne ha a Lynx nyerne...
Igazság szerint, ha az összeszerelés náluk csak a toronyra szorítkozna, akkor mindenképpen profitálnánk az ottani RM sikerből.
Verebeket nem ertetted? Azon ment a diskurzus hogy melyik agyuja hany fokban tud dronokra lovoldozni(Ascod tudta amit elvartak ).
Onnan indulunk hogy az iden lesz 500 milliard korona hiany(ettol tobb lesz persze), jovore terveznek egy "optimista" 320-at meg 10% korulre varjak a munkanelkuliek aranyat(covid elott a legjobb vagy a masodik legjobb helyzetben voltak az EU-ban). Jah meg mellesleg jovore valasztas- oktober korul(szerintem ez elott mar nemigen lesz bejelentes, tul "kozel" a valasztashoz ez kellemetlen tema).
A tarsadalom nagy resze a sereget ugy veszi hogy "jatszanak a fiuk". Minden politikus tudja hogy azzal hogy 2 milliard el lesz tapsolva IFV-re, a tarsadalom nagy reszet folkurjak. A Lynx-el nem technikai a problema eredete. hanem hogy nemet Teljesen mashogy tekint a ket nemzet a nemetekre.