A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 405
14 487
113
Túl meta volt ez most nekem...:oops::D
Tudom, hogy követed a cseh dolgokat, már csak lokalizációd miatt is. És igen nekem is nagyon nagy és nagyon pozitív meglepetés lenne ha a Lynx nyerne...:cool:
Igazság szerint, ha az összeszerelés náluk csak a toronyra szorítkozna, akkor mindenképpen profitálnánk az ottani RM sikerből.

Verebeket nem ertetted? Azon ment a diskurzus hogy melyik agyuja hany fokban tud dronokra lovoldozni(Ascod tudta amit elvartak :)).

Onnan indulunk hogy az iden lesz 500 milliard korona hiany(ettol tobb lesz persze), jovore terveznek egy "optimista" 320-at meg 10% korulre varjak a munkanelkuliek aranyat(covid elott a legjobb vagy a masodik legjobb helyzetben voltak az EU-ban). Jah meg mellesleg jovore valasztas- oktober korul(szerintem ez elott mar nemigen lesz bejelentes, tul "kozel" a valasztashoz ez kellemetlen tema). :)

A tarsadalom nagy resze a sereget ugy veszi hogy "jatszanak a fiuk". Minden politikus tudja hogy azzal hogy 2 milliard el lesz tapsolva IFV-re, a tarsadalom nagy reszet folkurjak. A Lynx-el nem technikai a problema eredete. hanem hogy nemet :)Teljesen mashogy tekint a ket nemzet a nemetekre.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 207
100 318
113
  • Tetszik
Reactions: Törölt tag
T

Törölt tag

Guest
Én úgy ertettem Maróth nem beszerzésre, hanem hadiipari bejelentésre gondolt.
Szerintem is több beszerzés lesz még bejelentve (ezért is írtam több tippet), a 3 az csak a hadiipari beruházásokra vonatkozik.
Ha tisztán csak hadiipari beruházást kellene 3-at mondani idénre, akkor:
- kézifegyverek
- rakéták
- és esetleg a szingapúri jármű gyártás.

• Tetszik
Reactions: hunemperor

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 341
30 330
113
A rámpás szállítógépeket egész évben vártuk, mert elvben idénre vannak időzítve!

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 926
9 061
113
Szerintem is több beszerzés lesz még bejelentve (ezért is írtam több tippet), a 3 az csak a hadiipari beruházásokra vonatkozik.
- kézifegyverek
- rakéták
Kézifegyverek? Mire gondolsz a CZ mellett? FN? Unique Alpine?

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 575
9 165
113
Egy barátom Japánban van.
Erről eszembe jutott, rálesek milyen hardverrel rendelkeznek távoli (talán) rokonaink.
Hmm
Ha csak a japán autókból indulok ki.. igaz nem mai darabok.. de én elfogadnám a kerekes járműveiket úgy cakompakk, minden tervdokuval együtt.
Vagyis bótolnék a Komatsuval.
De ez csak a hozzánemértésem. :-O

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 324
16 294
113
Egy barátom Japánban van.
Erről eszembe jutott, rálesek milyen hardverrel rendelkeznek távoli (talán) rokonaink.
Hmm
Ha csak a japán autókból indulok ki.. igaz nem mai darabok.. de én elfogadnám a kerekes járműveiket úgy cakompakk, minden tervdokuval együtt.
Vagyis bótolnék a Komatsuval.
De ez csak a hozzánemértésem. :-O
Aztán gyártás közben még a csarnok is zokog a tűréseiktől.

• Tetszik
Reactions: Wilson and zeal

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 898
6 169
113
- kézifegyverek
- rakéták

Kebab kocsik? Ha tényleg százas nagyságrend lesz, akkor ahhoz lesz valami idetelepítve