gondolom nem raktál fel egy vpn-t nagyjából 2 perc alatt
FYI szemet fideszes M4 letiltotta a streamet kulfoldre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert csak a hazai jogokat vette meg.
https://free-proxy-list.net/
Sajnálom.Igen, koszi, sajna egyik sem ment.
Miért tették volna? Simán lehetett volna egy hosszú távú program, mégsem lett az.
Nem tudnak mennyiségben reagálni.
Azokat már kifizette a magyar állam az adófizetők pénzéből.
Mennyi idő alatt ássa be magát valaki egy nagyobb városban szerinted? Ja, pár óráról beszélünk, hogy egy képzett ellenség menetből védekezésbe menjen át és még néhány óra alatt a helyi eszközöket felhasználva már komoly harckocsiárkokat is kiásott a főbb irányokban!
Senki nem fog utakat lőni, max hidakat. A karabahi háborúban Lora tüzérségi rakétával próbálták a lacsini folyósó egyik kulcsonfontosságú hídját telibekapni. Pár méter hijján majdnem sikerült is. Max ilyesmire kell számítani. Szerinted miért a szentesi műszakiak maradtak meg anno a kilencvenes években? Ja, pont azért, hogy ilyen esetben hadihidat is rögtönözzenek helyben!
Biztos, hogy olcsóbb?
Kell rá 8 gumi, kopnak, egy csomó differenciálmű, kardánok, gömbcsuklók, meg ilyen szir-szarok.
Többek közt többe kerül a láncost fenntartani, mint a gumikerekest.
Te beteg vagy.Én azt hittem Te vagy a miniszter....
Az ápolónők, gondozónők pedig rendkívül versenyképes fizuval rendelkeznek. Az egész mo versenyképtelen illetményrendszerrel rendelkezik, nem említve Lőrinc papát és még néhányukat.Mindenhol versenyképtelen.
Kecskeméten talán más a helyzet?Nem Tata megtartása volt a baj, hanem a Honvédség illetményrendszere ,ami teljesen versenyképtelen a versenyszférával az ország fővárosi és északnyugati felében.
A repülőtereket sem szeretik, de mit lehet tenni?A lőtereket nem szeretik mert durrog Kérdezd meg a Szomódiakat meg a Várpalota környékieket
Az, hogy én mit gondolok és mi az én ügyem, az legyen az én dolgom. Te pedig agyalogj tovább nyugodtan, vagy nyugtalanul.De, ez pontosan a te ügyed.
Mit ki nem találsz...
AkkójóvanakkóAz, hogy én mit gondolok és mi az én ügyem, az legyen az én dolgom. Te pedig agyalogj tovább nyugodtan, vagy nyugtalanul.
A dedikált topicokban ezek már ki lettek tárgyalva.
A dedikált topicokban ezek már ki lettek tárgyalva.
Raeperek nagyon túlárazottnak tűnnek, de szerintem itt nagyon komoly csomagot kaptak ezért. Meg szerintem a teljes várható életciklusra megvették előre, nem csak a supporttot, de a kezelők szolgálatait is!
A Reaperek nyers ára ennem a közelében sincs.
Mert csak a hazai jogokat vette meg.
Az a durva, hogy már a csoportkörben ki fog esni a világbajnok, európabajnok, Németország hármasból kettő. Nehéz megtippelni melyik.
Ha jövőre is Covid lesz és nem lehetek kint a hazai EB-n a Puskásba eret vágok!!
Ez már egy éve nem igaz.
És ezen te voltál legjobban kiakadva!