K
kamm
Guest
Raktarbazisra szerintem rengetegre van szukseg. Szerintem nem baj ha nincs mimdegyik mellett komoly repter. Kaposvar pl kozuti szallitasu. Ahogy a krd nagyja is. Igazabol nagymemmyisegu arut orszagon belluli szallitasra a kozuti szallitas az alkalmas.
Repter persze nem art ha van. Mikor van ra szukseg? Pl helikopteres szallitasnal. /szallitohelijeink lesznek szep szammal./ belfoldon meg alkalmazhato gyors. Helikopterek fogadasara alkalmas reper meg kaposvar !ellett is van.
Merevszarnyas legiszallitas. Orszagon belluli szuksegessege? Kerdojeles szamomra. Mi az amit szallitani kell es koziton tul lassu es a heliknek tul nehez.
Mondjuk kontenert - tudod, amiben altalaban utaznak a cuccok - pont semmi nem tud vinni.
Egyelore egy szal szallitogep sincs, helikopterek meg kvazi mar nincsenek, a Hindeket leszamitva. Az ujak kozul a Caracalra lehet 4t korul kivulrol fuggeszteni, de azt mondjuk pont soha nem fogjak cross-country szallitgatasra alkalmazni, az inkabb arra van, amikor tenyleg kell (pl felvinni egy D20-at egy hegycsucsra, ilyesmi.)
De ahova szallitani kell ott van repter ahol kirakod majd teherautora rakodva folytatja utjat? nemtudom de szerintem az ilyen hadianyag 1000-2000 m2 es raktarba el kell hogy ferjen / ez akarmelyik mar uzemben levo repteren vagy annak kozelebe elhelyezheto.
tehat a merevszarnyas szallitas elsosorban kulfodre kell. Oda meg nem gond ha nincs repter kozvetlen a raktarbazis mellett par km kozutiszallitas idobe bele kell hogy ferjen /hisz jo elorre tervezheto egy ilyen ut./
Konkretan pont a logisztikai bazisrol szallitasz utanpotlast is kulfoldre, de meg belfoldre is.
Amugy Papanal meg picit kozelebb van ez a repter, mondjuk 30km vs 675 meter, konkretan egeszen a leszallocsik vegeig: