De, ez pontosan a te ügyed.Te pedig információ hiányban szenvedsz, de ez nem az én ügyem.
Mit ki nem találsz...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De, ez pontosan a te ügyed.Te pedig információ hiányban szenvedsz, de ez nem az én ügyem.
2 zászlóaljjal illetve ha valamelyik nagyobb raktárbázis (Pl kaposvárhoz közelebb dél dunántúlon települ már nem annyira)Logisztikai rémálom.
Képességről a miniszter úr írt, nem én.
Igazából a lehető legjelentéktelenebb semmitmondó lózungokkal van tele mind aminek az igazságtartalma a jövőre nézve eléggé csekély.Nem a kiadvány a fontos, hanem, a tartalma.
Hűha! De tájékozottnak tetszik lenni, Vagy félre tájékozott? Igazából azt nem értem, hogy álhírekből miért kívántok fontos következtetéseket levonni. Amennyiben nektek ez jó, hát maradjon így.Megoldás:
Tata= nehéz dd.
Debrecen= közepes dd.
Tata kapja a Leo-t, Pzh-t, Lynxet.
Debrecen nehézből max. Lynxet kap, és majd kap új kerekest, amikor a Btr-ek kifutnak.
Szerintem nem fognak átvariálni semmit, az eddigi beszerzések is sokba kerülnek már.
Kaposvári logisztika menjen Pápára, ott a reptér...2 zászlóaljjal illetve ha valamelyik nagyobb raktárbázis (Pl kaposvárhoz közelebb dél dunántúlon települ már nem annyira)
Na jó, nem vitatkozom.Hűha! De tájékozottnak tetszik lenni, Vagy félre tájékozott? Igazából azt nem értem, hogy álhírekből miért kívántok fontos következtetéseket levonni. Amennyiben nektek ez jó, hát maradjon így.
Látom félrebeszélünk, Én azt mondom, hogy Tata soha nem lesz normálisan feltöltve mint egy "vidéki" rész:
Pl.: Apám 450-500k körül keres Győrben míg ugyan az vagy hasonló munka nálunk már csak 280-320k nettó. Remélem érted.
Én nem a felszereltségről beszéltem, hanem arról, hogy Tata megtartása a nagy bezárási hullámok között a 90-es években és a 2000-es évek elején elhibázott döntés volt, mert már akkor látszott, hogy az a terület gazdaságilag jobban fog fejlődni és így a potenciális katonákat az ipar jobban felszívja, ugyan ez a baj az arrabonával is.
Ezért épült új raktárbázis Szentkirályszabadján.Kaposvári logisztika menjen Pápára, ott a reptér...
Mindenhol versenyképtelen.Nem Tata megtartása volt a baj, hanem a Honvédség illetményrendszere ,ami teljesen versenyképtelen a versenyszférával az ország fővárosi és északnyugati felében.
Hát keleten a 200 nettó egész jónak számít ezért van Hódmezővásárhely viszonylag jól feltöltve.Mindenhol versenyképtelen.
Ezért épült új raktárbázis Szentkirályszabadján.
Ezt a 38 ezret honnan vetted? 30+20 a jelenlegi cél.A harmincnyolcezres haderő mikorra kell, hogy felálljon?
Ezt a 38 ezret honnan vetted? 30+20 a jelenlegi cél.
Nem. Az ugyan úgy ott van romosan ahogy eddig mert s zöldmezős beruházás sokkal olcsóbb.No meg mert ott volt eleve hely - vagy ez nem a repter (volt helikopterbazis?) kornyeken letesult?
Ezt a 38 ezret honnan vetted? 30+20 a jelenlegi cél.
En is 50 ezres celra emlekszem, a Foni legalabbis ennyit vizionalt. En ennyivel mar boldog lennek, bar szerintem 60 ezer korul lenne az idealis nekunk.
Szerintem elsősorban amiatt lesz ott, mert a bakonyi kiképzőközpontot brutálisan fejleszteni fogják. A különböző kiképzések nagyon eszköz és anyagigényesek.No meg mert ott volt eleve hely - vagy ez nem a repter (volt helikopterbazis?) kornyeken letesult?
Nem. Az ugyan úgy ott van romosan ahogy eddig mert s zöldmezős beruházás sokkal olcsóbb.
Ott a pápai reptér direkt ezért 30 kilóméterre, a szentkirályi eléggé okafogyott jelenleg.Kar. Azert remelem, azt is gatyaba razzak, legalabb annyira, hogy landolhasson ott logisztikai szallitmanyokkal majd az Atlas/Millenium is...