Jól megtippelték a kollégák.Az ipari részére kevesebb a rálátásom mint a szakmaira szóval nem annyira.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jól megtippelték a kollégák.Az ipari részére kevesebb a rálátásom mint a szakmaira szóval nem annyira.
Igen. És a Saabbal is együttműködnek, ahogy írtad. E hír kapcsán jött meg az ihlet.Haha, pont most tettem hirt a topicjaba reggel...
Hát, azt már láttam,hogy hirdetésekben Tatán már keresnek járműjavitókat a tankokhoz...szval szerintem nem kell ábrándozni további technikákról, ha gyakorlatilag nincs emberanyag. Nemhogy képzett, de úgy általában semmilyen sincs. Ha láttad a győriek legutóbbi képeit - igaz mondták, hogy a járvány végett - de kb. egy tucat embert tudtak felsorakoztatni.
Nagyon rá kell gyúrni az emberanyagra...,és majd ha marad az emelt fizik mellett is fejlesztésre/bővitésre, majd akkor lehet gondolkodni további technikában.
Te vagy paranoiás.Egy-egy elszólasból az az érzésem, hogy a mostani 2 dandárból 1 lesz 3 lövész zászlóaljjal. Debrecenből meg felderítő ezred, 1 könnyű harccsoporttal megerősítve. Csak én vagyok paranoiás?
Megnyugtattál. Ennyit ér az éves pszichológia, még ezt sem szűrték kiTe vagy paranoiás.
Hát hidd el közben csúnya dolgokat nem szűr az kiMegnyugtattál. Ennyit ér az éves pszichológia, még ezt sem szűrték ki
Egy-egy elszólasból az az érzésem, hogy a mostani 2 dandárból 1 lesz 3 lövész zászlóaljjal. Debrecenből meg felderítő ezred, 1 könnyű harccsoporttal megerősítve. Csak én vagyok paranoiás?
Egyébként most jutott eszembe egy cikk kapcsán. A Köngbergel a NASAMS kapcsán további ipari együttműködési lehetőségekről beszéltek.
@krisss Tudod melyik cégben van 49,9%-os részesedése a Köngsbergnek?
Gondolom árban a magyar a nyerő. Pro Patria cucc vagy mivel pályázunk?Ministry of Defence spokeswoman Martina Kovaľ Kakaščíková gave a statement that the Ministry will negotiate the supply of new 3D radars with five selected countries - France, Israel, Hungary, the United States and the United Kingdom.
https://www.czdefence.com/article/a...-of-the-slovak-republic-one-step-closer-again
Hirtelen ötlet volt, de azért figyelek.
Szerintem ebből túl komoly következtetést ne vonj le, mert a Kongsberg csak tulajdonos a Patriaban. Az AMV XP-re szerintem sosem hivatkozna úgy, mint a Konsberg termékére. Ezzel nem nagyon valószínű ipari együttműködés.
Ministry of Defence spokeswoman Martina Kovaľ Kakaščíková gave a statement that the Ministry will negotiate the supply of new 3D radars with five selected countries - France, Israel, Hungary, the United States and the United Kingdom.
https://www.czdefence.com/article/a...-of-the-slovak-republic-one-step-closer-again
Gondolom árban a magyar a nyerő. Pro Patria cucc vagy mivel pályázunk?
Mi az a felderítő ezred könnyű harccsoporttal?
Humint, uav, ew századok és egy rangerhez hasonló zl harccsoport....Mi az a felderítő ezred könnyű harccsoporttal?
Én nem a győztesre tippeltem. A kérdés mi mivel maradtunk állva, mert 5 pályázó elvérzett.Kakascsikova.
Szerintem meg az izraeli. A hir szerint alkudoznak az arakjanlatokrol, utana dontenek.
Fogadjunk, hogy a fo rendszer naluk is az ELM-2084 lesz, mint a cseheknel meg, amint az hirtelen kiderult a napokban, nalunk is.