T
Törölt tag 467
Guest
Szeretek kacifantosan fogalmazni.Én meg a magyaros szenvedő szerkezeten...
Bár ahogy itt a vallási irányzatok alakulnak, egyre kezd ez a szójárás aktuális lenni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szeretek kacifantosan fogalmazni.Én meg a magyaros szenvedő szerkezeten...
Bár ahogy itt a vallási irányzatok alakulnak, egyre kezd ez a szójárás aktuális lenni.
Btw Tacticool neomarothisztikus vallasi iranyzatara celzol?Én meg a magyaros szenvedő szerkezeten...
a finnek most fejelsztenek iylet a lettekkel meg észtekkelAmúgy, ha az új fejlesztésű kerekes harcjármű az APC lesz akkor meg is van az oka, hogy miért volt eddig akkora a kuss a kerekesekről.
Én valami fuchs 2 szerűségre tudok gondolni ami az olcsóbb könnyebb és esetleg úszóképes vonalat képviseli, ami a rheinmetall kínálatában jeleleg újabb típussal nincs jelen, csak a modern követelményekhez igazítva.
Reméljük 2022-ben nem jön Luther...Btw Tacticool neomarothisztikus vallasi iranyzatara celzol?
Uj szekta, de nagyon terjed.
És átneveznénk Maróth, Korom és tsai. Zrt.-re.Teljes szerénységgel és visszafogottsággal kérdezem, nem lenne egyszerűbb megvenni a Rheinmetall-t?
Vagy Mi vagyunk a csapat Zrt.-re....!És átneveznénk Maróth, Korom és tsai. Zrt.-re.
A csoport tagja még: Magyar Bronco Zrt.
Elnök: @pöcshuszár
Dróngyártás és fejlesztésről mit gondoltok? Elhangzott ez is.
30 tonna max amit a legújabb fejlesztésű harcjármű gumitalpak megbírnak jelenleg. Majd később még ez lehet javul.
Hát ez egy erősen 2030 felé kacsingatós projekt.
Vagy Mi vagyunk a csapat Zrt.-re....!
Most megtörtént az áttörés, míg mások a daciáról beszéltek, és büszkélkedtek.Páncélozott gumikerejes harcjármű. Nekem nem teherautónak tűnik.... Inkább Boxer alternatíva. Lézerfegyveres drónvadász volt a prezibe.
A Terrex így elvérezni látszik Győrbe... .mondjuk azt nem is siratjuk.
Sztem érdemes lesz az RM közleményét átfutni.
Ja.Szerintem abszolút jó ötlet!
BMP-1-re mehetne is.
Addig kerülgethetjük a BTR-eket?
A helyükben én is büszke lennék. Tudod te, mekkora előrelépés az a szekér meg a csacsi után?Most megtörtént az áttörés, míg mások a daciáról beszéltek, és büszkélkedtek.
Szerintem ezek után esélytelen!Lehet kicsit vad a kombinációm,de ne felejtsük el hogy van valami szerződés vagy Technológiai know-how az ST engineering-el is! Mi van ha onnan páncéltestet,alvázat és futóművet vettünk,a fegyver és tech részét pedig adja az RH. Szerintem annyira nem elrugaszkodott vízió...
Ja, főleg amikor rájönnek, hogy szomszédosak vagyunk velük vagy mi....csak fura hogy ott piros fehér piros az ausztrál zászló...vagy miAz Ausztrál hadügyminisztériumban most lázasan nézegetik a térképet, hogy mostmár tényleg megnézik maguknak hol van ez a Magyarország, akik kilóra veszik a Lynxet és akiknek már a sima Boxer is kevés...!
Csak akkor mi jöhet onnan,mert valamire szerződött ott Szijjártó!?Szerintem ezek után esélytelen!
Én tudom!Csak akkor mi jöhet onnan,mert valamire szerződött ott Szijjártó!?
Csupa fül vagyok??Én tudom!
Szerintem abszolút jó ötlet!
BMP-1-re mehetne is.
Addig kerülgethetjük a BTR-eket?