Csak akkor mi jöhet onnan,mert valamire szerződött ott Szijjártó!?
Nem úgy volt hogy nem volt még semmi se szerződve hanem csak tárgyalás alatt volt? vagy már huszonévesen előtört a demenciám?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak akkor mi jöhet onnan,mert valamire szerződött ott Szijjártó!?
Szerintem onnan valamit hazahozott,de lehet rosszul gondolom. Egyébként én egy Terrex 3 as verziónak örülnék,vagy egy Bronco-nak...Nem úgy volt hogy nem volt még semmi se szerződve hanem csak tárgyalás alatt volt? vagy már huszonévesen előtört a demenciám?
Szerintem ezek kísérleti járművek, önvezetőek és nálunk van a tesztpálya, munkaerő költsége se lehet több, mint az észteknél.Én mérhetetlenül boldog vagyok, ahhoz képest, hogy néhány évvel ezelőtt mikről álmodoztunk. Én előzetesen biztos voltam a Pumában, vagy a KF 41-ben, mondjuk a mennyiség az kellemes csalódás volt , na de ezek a BTR-ek nem férnek a fejembe. Ha akarunk 8x8-ast, az azt jelenti, hogy 2032-ben talán ideér az első. A BTR-eket pótló megfelelő APC meg IFV. elnézve ez egy kicsit durva, ja persze tudom, hogy nem ez a legfontosabb. Ugyanez vonatkozik a szállítógépekre, két horribilis összegű gép 4 év alatt ér ide. Bocsi, de a portugál árakat vettem figyelembe. Magával a géppel persze nekem semmi kifogásom, de ugye ebből sincs egy darab sem. A helikopter beszerzése, mivel nem az USA-tól vásároltunk, szerintem a feléből megúsztuk, lásd : a szlovák csupasz helikoptereket. A török 4x4-el csak a tökölés megy, milyen érdekes, Mali-ban már szolgál 10 darab állítólag. Urak, azért ment itt az ábrándozás, az F 35-ről meg miegymásról , én merem remélni, hogy azért a közeljövőben valami jófajta rakéta tüzérséget , meg valami Archer-t vagy Cesart, legalább PZH mennyiségben beszerzünk. Persze, a PZH-ból is jöhetne még egyszer ennyi. Úgyhogy, van itt elég pénz, csak a megfelelő helyre kell költeni, COVID ide vagy oda.
Még egy dolog: mondjuk a cseheket nem értem. Igen visszafogták magukat, na de ez legyen az ő bajuk. Én remélem a legjobbakat. Ezen kívül én nagyon örülnék megfelelő egyéni felszerelésnek és miegymásnak.
Most csak a legutolsó ebben a témában berakottat találtam meg hirtelen.Melyik topikban volt? Nem találom.
Ha lesz H225M, minek a NH-90?Csak szép csendben megkérdezém hogy a Rheinmetall-nál az a heli szimulátor amit Maróth úr is kipróbált, nem egy NH-90 szimulátor ill. cocpit...?Biztos csak véletlen volt odarakva...!Khm khm...!
Úgy legyenSzerintem ezek kísérleti járművek, önvezetőek és nálunk van a tesztpálya, munkaerő költsége se lehet több, mint az észteknél.
Lesz 8x8 hamarabb, ez más, ez K+F.
Nekem tetszik mind kettő gondolom az NH-90-es többet emel na meg az álitolag ott maradt 1mrd dolcsi.Ha lesz H225M, minek a NH-90?
Nagyon sok kehéje van a 90-esnek.Nekem tetszik mind kettő gondolom az NH-90-es többet emel na meg az álitolag ott maradt 1mrd dolcsi.
Érdekes kommentek ezek egy olyan országból, ahol POLITIKAI GYILKOSSÁG történik. Szegény újságíró és párja.
Mindez egy EU és NATO-tagállamban. Amely elitje nem egyszerűen összefonódott a maffiával, hanem maga a maffia. Az "elit" egyik fele letartóztatja a másikat. Ennyit rezsimről, csalásról, demokráciáról itt, Európa közepén, 2020-ban.
Olvassátok el, ezt tényleg érdemes, nem gondoltam volna ezt pont erről a lapról:
https://nepszava.hu/3102467_kentaur...igaz-szodomaban--vasari-komedia-tizenot-evben
Mi a véleményed erről, a szlovák rezsimről, @PavolR ?
Le van írva, hogy mi az, pár oldallal előrébb. Egy olcsó szimulátorkiegészítés az alap dolgok gyakorlására, hogy ne a szim. időt használják el, hogy mi hova esik.Csak szép csendben megkérdezém hogy a Rheinmetall-nál az a heli szimulátor amit Maróth úr is kipróbált, nem egy NH-90 szimulátor ill. cocpit...?Biztos csak véletlen volt odarakva...!Khm khm...!
Ezt a maliban szolgál tíz darabot honnan a rátóti faszból szedtétek?Én mérhetetlenül boldog vagyok, ahhoz képest, hogy néhány évvel ezelőtt mikről álmodoztunk. Én előzetesen biztos voltam a Pumában, vagy a KF 41-ben, mondjuk a mennyiség az kellemes csalódás volt , na de ezek a BTR-ek nem férnek a fejembe. Ha akarunk 8x8-ast, az azt jelenti, hogy 2032-ben talán ideér az első. A BTR-eket pótló megfelelő APC meg IFV. elnézve ez egy kicsit durva, ja persze tudom, hogy nem ez a legfontosabb. Ugyanez vonatkozik a szállítógépekre, két horribilis összegű gép 4 év alatt ér ide. Bocsi, de a portugál árakat vettem figyelembe. Magával a géppel persze nekem semmi kifogásom, de ugye ebből sincs egy darab sem. A helikopter beszerzése, mivel nem az USA-tól vásároltunk, szerintem a feléből megúsztuk, lásd : a szlovák csupasz helikoptereket. A török 4x4-el csak a tökölés megy, milyen érdekes, Mali-ban már szolgál 10 darab állítólag. Urak, azért ment itt az ábrándozás, az F 35-ről meg miegymásról , én merem remélni, hogy azért a közeljövőben valami jófajta rakéta tüzérséget , meg valami Archer-t vagy Cesart, legalább PZH mennyiségben beszerzünk. Persze, a PZH-ból is jöhetne még egyszer ennyi. Úgyhogy, van itt elég pénz, csak a megfelelő helyre kell költeni, COVID ide vagy oda.
Még egy dolog: mondjuk a cseheket nem értem. Igen visszafogták magukat, na de ez legyen az ő bajuk. Én remélem a legjobbakat. Ezen kívül én nagyon örülnék megfelelő egyéni felszerelésnek és miegymásnak.
Ezt a maliban szolgál tíz darabot honnan a rátóti faszból szedtétek?
Pedig nincsenek ott.
Nem mondott ilyet. Azt mondta 10-et vettünk missziós feladatra. Nem részletezte hova. Én írtam vmikor kérdőjellel(!!!) Maliba?? Simán lehet Koszovó is. De nem most, jövőre.Pedig nincsenek ott.
Holnapra még egy lynxet is hoztak Zalaegerszegre!
Csak szép csendben megkérdezém hogy a Rheinmetall-nál az a heli szimulátor amit Maróth úr is kipróbált, nem egy NH-90 szimulátor ill. cocpit...?Biztos csak véletlen volt odarakva...!Khm khm...!
Szerintem sajnos igenUgyanazt mint a múltkor Hajmáskérre?