Holnapra még egy lynxet is hoztak Zalaegerszegre!![]()
Ugyanazt mint a múltkor Hajmáskérre?
Holnapra még egy lynxet is hoztak Zalaegerszegre!![]()
Csak szép csendben megkérdezém hogy a Rheinmetall-nál az a heli szimulátor amit Maróth úr is kipróbált, nem egy NH-90 szimulátor ill. cocpit...?Biztos csak véletlen volt odarakva...!Khm khm...!
Szerintem sajnos igenUgyanazt mint a múltkor Hajmáskérre?

Nem mondott ilyet. Azt mondta 10-et vettünk missziós feladatra. Nem részletezte hova. Én írtam vmikor kérdőjellel(!!!) Maliba?? Simán lehet Koszovó is. De nem most, jövőre.
Persze, ha tart még az iraki (kurd) misszió, keveset hallani róla.Szerintem onnan valamit hazahozott,de lehet rosszul gondolom. Egyébként én egy Terrex 3 as verziónak örülnék,vagy egy Bronco-nak...
Az iraki misszió is esélyes, ott csak át kellett tolni a 10 darabot a határonPersze, ha tart még az iraki (kurd) misszió, keveset hallani róla.

Ott nem biztos hogy okos dolog török járművekkel mászkálni.![]()
2000 kg többet emel h225m szóval , ebben nem jobb n90Nekem tetszik mind kettő gondolom az NH-90-es többet emel na meg az álitolag ott maradt 1mrd dolcsi.
Kidíszíted magyar zászlókkal, és meg is van oldva.

A kurd zászló is piros-fehér-zöld, csak a közepében napkorong (vagy csillag) van.Az meg messzirol irani, az meg rosszabb.![]()

Szóval ha a füredi kikötő fejlesztéséről hallok...Évek óta mondjuk a halálcsillagot is.![]()
Szóval ha a füredi kikötő fejlesztéséről hallok...
,én mindig is szorgalmaztam,hogy kell nekunk ütőképes flotta
.Szó szerint
Én a kormány helyében (mivel most jók vagyunk a kínaiaknál) még leboltolnék Kínával 3 db Type-52D-t isAz újpesti vagy az óbudai volt hajógyárak területén összeraknánk őket, ez ugye jót tenne a gazdaságnak is
,már csak a Dunát kellene hajózhatóvá tenni a számukra,de ez sem jelent gondot mivel az EU-l lehet erre pénzt szerezni, ebben nyugodtan kooperálhatunk a szerbekkel,ezt követően nem lenne más dolgunk mint hátradőlve nézni a romulánok arcát ahogy a Kolozsvár a Brassó és a Marosvásárhely méltóságteljesen előtűnik a reggeli párából Mordor szívében 2038 december.01-n.
![]()
khm...Ja, főleg amikor rájönnek, hogy szomszédosak vagyunk velük vagy mi....csak fura hogy ott piros fehér piros az ausztrál zászló...vagy mi![]()
Én e?!? Hogy jövök én ehhez?Ha "radarcsalad"-rol beszelt akkor meg lehet
https://www.iai.co.il/p/elm-2138m-green-rock
is aminek @pöcshuszár nagyon orulne.![]()

/Én e?!? Hogy jövök én ehhez?
Nektek is már mindenrőő én jutok az eszetekbe, meg az ami B-vel kezdődik, és ronco-ra végződik!
/Belső hang:"Ezt akartad hülyegyerek, nem?"/

Én e?!? Hogy jövök én ehhez?
Nektek is már mindenrőő én jutok az eszetekbe, meg az ami B-vel kezdődik, és ronco-ra végződik!
/Belső hang:"Ezt akartad hülyegyerek, nem?"/

Bexarok, ezt még ma úgy mellékesen. Nem arról volt szó, hogy idénre befejeztük???Robbanóanyagot, lőszert és gránátot gyártanak majd Várpalotán
"Két üzem jön létre Várpalotán: egy hexogén robbanóanyaggyár, és emellett elindul a nagykaliberűlőszer-gyártás, és ebbe integráljuk a gránátgyártást is."

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..