A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Csak szép csendben megkérdezém hogy a Rheinmetall-nál az a heli szimulátor amit Maróth úr is kipróbált, nem egy NH-90 szimulátor ill. cocpit...?Biztos csak véletlen volt odarakva...!Khm khm...!

Erdekes lenne, ha az Airbusnal jartak volna (tudod, Maroth ezt is igerte, vmi helifejlesztesi beruhazas), de a RM inkabb csak a szimulatort mutathattak be vele.

Nem mondott ilyet. Azt mondta 10-et vettünk missziós feladatra. Nem részletezte hova. Én írtam vmikor kérdőjellel(!!!) Maliba?? Simán lehet Koszovó is. De nem most, jövőre.

Az iraki misszió is esélyes, ott csak át kellett tolni a 10 darabot a határon :) Persze, ha tart még az iraki (kurd) misszió, keveset hallani róla.

Szerintem onnan valamit hazahozott,de lehet rosszul gondolom. Egyébként én egy Terrex 3 as verziónak örülnék,vagy egy Bronco-nak...

Konkrét típust biztos, hogy nem hozott onnan Szíjjartó, eddig minden konkrét típust valamilyen HM-es emberke írt alá, nem a külügy. Valami gyártást, bedolgozást tárgyalhatott, de még ez se 100, hogy lesz belőle valami.

Ott nem biztos hogy okos dolog török járművekkel mászkálni. :)

Kidíszíted magyar zászlókkal, és meg is van oldva. Mint anno az amcsi vasakkal afgánban. Másik lehetőség: vettünk 10et missziózni, de még nem kaptuk meg. Viszont Budaörs meg elég rég volt már, és Tibi atya szerint már akkor volt szerződés...

Szóval ha a füredi kikötő fejlesztéséről hallok...

Én is azt mondom kell az az anyahajó:-),én mindig is szorgalmaztam,hogy kell nekunk ütőképes flotta:-).

Szó szerint:-):-):-):-)

Én a kormány helyében (mivel most jók vagyunk a kínaiaknál) még leboltolnék Kínával 3 db Type-52D-t is:-) Az újpesti vagy az óbudai volt hajógyárak területén összeraknánk őket, ez ugye jót tenne a gazdaságnak is:-),már csak a Dunát kellene hajózhatóvá tenni a számukra,de ez sem jelent gondot mivel az EU-l lehet erre pénzt szerezni, ebben nyugodtan kooperálhatunk a szerbekkel,ezt követően nem lenne más dolgunk mint hátradőlve nézni a romulánok arcát ahogy a Kolozsvár a Brassó és a Marosvásárhely méltóságteljesen előtűnik a reggeli párából Mordor szívében 2038 december.01-n.:-):-):-):-):-)

Ja, főleg amikor rájönnek, hogy szomszédosak vagyunk velük vagy mi....csak fura hogy ott piros fehér piros az ausztrál zászló...vagy mi :)
khm...
602FDBD0773CCA139C16B99843630BC613638F76