Mínusz 11 milliárd a földhözcsapott Gripenre ...
Akkor megiscsak behuzzuk a Balatonra az egyik majdnemorosz Mistralt?50 milliárdal nő a költségvetés, 25 milliárd a fizetésemelés 15 milliárd a mistral modernizáció és bővítés szóval, nagymértékű fejlesztés nem lesz.

Sztem se. Ha a pilóták, vagy szerelők, az blama. Na azt nem fogják nyilvánoságra hozni, onnan lehet majd tudni, hogy marad a csend, később is.
Csak ha műszaki meghibásodás okozta, amelynek az eddigiek és a hozzáértők szerint elég csekély az esélye.
Majd kiderül. Az a lényeg, hogy eggyel kevesebb gépünk van, és az az egy is irtózatosan sokba kerül, pótlása adófizetói zsebekből lesz lehetséges.
<blockquote rel="Panzerfaust">Sztem se. Ha a pilóták, vagy szerelők, az blama. Na azt nem fogják nyilvánoságra hozni, onnan lehet majd tudni, hogy marad a csend, később is.
Csak ha műszaki meghibásodás okozta, amelynek az eddigiek és a hozzáértők szerint elég csekély az esélye.
Majd kiderül. Az a lényeg, hogy eggyel kevesebb gépünk van, és az az egy is irtózatosan sokba kerül, pótlása adófizetói zsebekből lesz lehetséges.
<blockquote rel="Panzerfaust">Sztem se. Ha a pilóták, vagy szerelők, az blama. Na azt nem fogják nyilvánoságra hozni, onnan lehet majd tudni, hogy marad a csend, később is.
Díszebédhez süti az állománynakMi ebben a furcsa?
<blockquote rel="krisss">Díszebédhez süti az állománynakMi ebben a furcsa?

http://444.hu/2015/06/04/bevasarolt-sutibol-a-honvedelmi-miniszterium/
)
Díszebédhez süti az állománynakMi ebben a furcsa?
Szerintem az csak szemléltetés, lehet mignont vettek, csak kis mutiyval.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..