Ez mit jelent? Ez egy született férfi.
Minden lenti kép róla készült.
Alapvetően én nem gondolom, hogy harcoló alakulatba ne lenne való nő, de azért a komplett idiótát sem kell itt előadni. Meg főleg nem Mein Kampf-okat meg üzemeltető burkolt fenyegetőzését előadni. Ilyenért meg pláne ne....
Mindenki másnak meg:
Kurvár@ figyelmen kívül kellene hagyni ezt a csávót, mert nyilvánvalóan - saját facebookos bejegyzés szerint is - csak azért jár ide, hogy provokáljon.
Mostanában csak röviden van időm írni, de olvasva azt a vitát a női katonákról, eléggé érdeklődve állok a különböző véleményekhez.
Alapvetően nekem is megvan a véleményem erről a gender témáról a seregben. Én mindenképpen engedélyezném minden felnőtt embernek, hogy csatlakozzon a sereghez. Legyen az férfi vagy nő. Még a melegek ellen sincsen kivetnivalóm.
DE egyetlen feltétellel! Mindenkire azonos kritériumok vonatkozzanak.
Ne az, hogy a nőkre, vagy magát nőnek érzőknek kevesebb fekvőt kelljen csak lenyomni... Tessék szépen emancipálódni.
És ezen felül praktikus, pszichológiai, és harcászati okokból kizárólag azonos neműek kerülhetnek egy alegységbe.
Tehát tessék szépen akár harcolóknál is külön női raj(oka)t kialakítani. Már ha van erre elegendő jelentkező.
Manapság a mindennapokban is egyre több a hormonproblémás női biztonsági őr, akik a rövid kefefrizuráikkal is hangsúlyozzák szexuális orientációjukat.
Ha már úgy is sok a tesztoszteron, akkor tessék szépen teljesíteni a szintet, és lehet menni lövésznek. Mindenkinek meg kell adni az esélyt.
De ne az döntse már el az öltözködési előírásait a katonának, hogy szíve szerint milyen budiba járna. Vannak kérem az embernek kromoszómái. Azok mindent elárulnak. Y kromoszóma rulez!