A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Baxee

Member
2018. január 8.
22
33
13

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
1 601
1 866
113
Speciel én sem. Éppen most akartam írni (arra, hogy sosem hallottad), hogy már a hatvanas években szólás volt olyan értelemben, ahogy @Negan írta. Kölyökként fogalmunk sem volt a hátteréről, de használtuk.
Spec nekem nagyapám használta.
De mivel k nem értettem, és apám is mindíg mondta ne törődjek az öreggel mert full komcsi csak pislogtam.


@Mackensen döntését azért nem értem mért más topicban embereket lincselnek, meg lőnek agyon gondolatban(ha meghúz egy kocsit és továbbhajt) , de ott érti, hogy az azért nem komoly. o_O

De lehet a komcsizás volt a baj. :D


Na mindegy én örülnék, ha újragondolná.
 

Terminator

Well-Known Member
2010. április 19.
14 457
18 169
113
A cikk alapján a Magnus Sentinel*-t akarják rájuk melegíteni.
* amiről az interneten semmi nyom nincs :oops:, csak múltkor rakott be a fórumra valaki egy magyar "hadiipari értéktárat". Amúgy a Magnust elég vastagon tömik állami pénzekkel.

2020 decemberében Kenyában is járt a Magnus. Másik topikban volt linkelve, mert úgy tűnik hogy ehhez nincs köze a Honvédségnek.