A kormánypárti képviselő elhajt ha kormányzati beruházás van, nem mer nagyon szólni ellene.
A lakossági fórumot nem lehet tartani, nekem is volt olyan engedélyezési eljárásom ahol lefagyott a rendszer hogy most miként megy tovább az engedélyeztetés mikor a törvény előírja a fórumot, de megtartani nem lehet, aztán lett valami online bohóckodás 0 résztvevővel. (amúgy is a legtöbb ilyet a beruházók kedd délelőttre igyekeznek rakni, amikor a legtöbb ember dolgozik, szomorú, bár nekem nyilván könnyebb 3 ember előtt nyökögni mint 200 előtt)
Ez a terület ha jól sejtem 120 éve lőtér, amikor odaköltöztek is az volt, gondolom így olcsóbb is volt a telek...
Mint amikor odaköltöznek a repülőtér/vasút/erőmű/főút mellé és elkezdenek ajvékolni hogy hangos. Hát bazmeg, nem láttad amikor megvetted?!
Baloldaliként mondom, a Vadait már megehetné egy oroszlán, az összes semmirekellő párttársával együtt. Nem tudom mit csinált mikor a honvédelmi bizottságban ült, de hogy egy katonával nem beszélgetett őszintén, az kurva biztos. Hú de utálom. (Utána jöhet az MSZP is, de csak ha a DK pártházát teljesen üresre zabálta. Lehet a portásuk rendes ember, de a biztonság kedvéért egye meg azt is, ki tudja.)