Hogy még Te is belefutottál...ez vigasztal...,én már direkt nem linkelek semmit, mert szinte biztos, hogy már kb. ötször volt.Jó észrevétel. Probléma megoldva
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy még Te is belefutottál...ez vigasztal...,én már direkt nem linkelek semmit, mert szinte biztos, hogy már kb. ötször volt.Jó észrevétel. Probléma megoldva
Hogy még Te is belefutottál...ez vigasztal...,én már direkt nem linkelek semmit, mert szinte biztos, hogy már kb. ötször volt.
90 százalékban telefonon olvasok/irok...pont ezért kimélem is magam a felesleges munkátólTelefonon azért ez elég bonyolult és időigényes...
erre gondolok amit mondtál :
és ez a "temetése"Amúgy az ilyen nagyobb dögöknek már kevesebb értelme van mivel ezt már a hagyományos légvédelem is látja a méretéből kifolyólag de ráadásul teljesen védtelen is.
Hat, nem tudom a roman Strela vagy a Kub mit lat beloluk, de a zsidok long-range strike celokra hasznaljak oket rendszeresen, marpedig szerintem a sziriaiaknak modernebb a legvedelmuk, mimt a romanoke...
legalábbis nekem így jött leÉn ezért érzem azt, hogy a Bayraktar 2 az a méret, ami a leghasznosabb tud lenni. Ugyan már visz fegyvert, de a mérete miatt már lehet, hogy problémát jelent egy hagyományos légvédelemnek.
Felderítőnek viszont nagyobb is elférhet. Messzebbről dolgozva EW adatokat gyüjt, radarral felszíni célokat keres.
A Bayraktarnál jóval kisebbek meg csak optikai felderítést, célmegjelölést végezzenek.
A loitering munition más lapra tartozik.
Ezt régóta tudjuk.Sorozatvetőket vásárolt Románia, amelyek hatótávolsága 300 km
Megérkeztek az országba az Egyesült Államokból vásárolt, HIMARS típusú, nagy mozgékonyságú sorozatvető-rendszerek első elemei. A hadászati eszközöket hajón szállították, a konstancai kikötőben adták át a román hadseregnek. A kormány 2018-ban vásárolta három darabot az amerikai Lockheed vállalat áwww.itthon.ma
Valamiről le vagyunk maradva?
Azt is hogy mi is vettünk ilyet?Ezt régóta tudjuk.
Szerintem tévedés.Azt is hogy mi is vettünk ilyet?
Csúnya lenne innen megtudni...Szerintem tévedés.
Ez megint valami hozzáértő újságíró véleménye! Keveri a szezont a fazonnal!Azt is hogy mi is vettünk ilyet?
SajnosEz megint valami hozzáértő újságíró véleménye! Keveri a szezont a fazonnal!
Sírnék ha igaz lenne!
Bocs, csak a címre reagáltam.Azt is hogy mi is vettünk ilyet?
Ez már LAN party a javából!Sajna nem vettünk ilyet.
Interjú a MHP kiképzési csoportfőnökkel
Inkább olvassatok érdekes dolgokat.
Alkalmanként váltottam vele személyesen üzenetet, szimpatikus és nyitott figura, nem volt alkalom, hogy nem méltatott volna válaszra, nagyrabecsülöm az ilyet.Sajna nem vettünk ilyet.
Interjú a MHP kiképzési csoportfőnökkel
Inkább olvassatok érdekes dolgokat.