K
kamm
Guest
Ja, az szerintem kb az, amit en kerekes kamutanknak becezek es grimaszolok mar az emlitesenel is.Közben én is észrevettem, hogy az "heavy armament combat vehicle" lenne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, az szerintem kb az, amit en kerekes kamutanknak becezek es grimaszolok mar az emlitesenel is.Közben én is észrevettem, hogy az "heavy armament combat vehicle" lenne.
Második napja zsibbad az agyam a t55 vs lynx csatát olvasgatva.
Egyszerűen nem értem, hogy hogy nem lehet látni a különbséget a két technológia közt. Majdnem egy évszázad választja el a kettőt egymástól. És nem, a háború már régen nem csak a kaliberről szól. Nagyon nem. És rendszerekben kellene gondolkodni, hiszen kizárólag annak van értelme.
Bejelentem 2021.május 26.-án teljes holdfogyatkozás lesz!Maróth Uram ments meg minket! Jelents be valamit kérlek! Akármit.
Vegyen hatástalanítottat a kertjébe, de ne a Honvédségnek.Ez itt addig fog menni, ameddig 1 db T-72 harckocsi is lesz a hadrendben. De az is lehet, hogy még utána is lesz olyan jóember itt, aki venne használtan T-72 tankokat, akár 40-50 éves harckocsi átlagéletkorral is.
Ez itt addig fog menni, ameddig 1 db T-72 harckocsi is lesz a hadrendben. De az is lehet, hogy még utána is lesz olyan jóember itt, aki venne használtan T-72 tankokat, akár 40-50 éves harckocsi átlagéletkorral is.
Kefir.A magyar MiG-21-esek kivonása után 20 évvel is vannak még olyanok, akik nem tudták elfogadni hogy nem az lett korszerűsítve, "pedig légtérrendészetre jobb lett volna mint a Gripen"...
Elvileg március végéig.Tudsz időpontot?
Az Aeromagazinban márciusi számában van egy cikk a H145M típussal kapcsolatos hazai tapasztalatokról. Olvasta valaki? Van benne valami érdekes/új infó?Elvileg március végéig.
Mbombe
gombokért természetesen ugye?
Nem láttam még, de az utolsó infóm az első negyedév. Az pedig március végéig tart.Az Aeromagazinban márciusi számában van egy cikk a H145M típussal kapcsolatos hazai tapasztalatokról. Olvasta valaki? Van benne valami érdekes/új infó?
Erről már beszéltünk szerintem veled is, hogy nagyon felül kéne itt vizsgálni ezeket a definíciókat mert eléggé faszság egy része és a katonai szaknyelv és sz oktatás sem alkalmazza így.A meghatározásban egyedül a 30 mm-es gá. miatt mondod IFV-nek a BTR-t. Olvasd el előtte az APC definícióját.
Ha nem is faszság, de idejétmúlt. Ráférne időnként aktualizálni, és azt mondani egy NATO standardban, hogy pl. STANAG $$$$ Edition x (2021)Erről már beszéltünk szerintem veled is, hogy nagyon felül kéne itt vizsgálni ezeket a definíciókat mert eléggé faszság egy része és a katonai szaknyelv és sz oktatás sem alkalmazza így.
Hát a 30 milis ifv követelmény akkor is faszság volt amikor megírták.Ha nem is faszság, de idejétmúlt. Ráférne időnként aktualizálni, és azt mondani egy NATO standardban, hogy pl. STANAG $$$$ Edition x (2021)
Juj, lassan mar ugy leszunk mint a viccben a bolondok az intezetben, akik csak par viccet ismertek es azt mondogattak korbe korbe egymasnak. A vegen, hogy meggyorsitsak a dolgokat mar csak megszamoztak oket es bemondtak, hogy "1"-es - hahaha- "14"-es stb. (Mondjuk a 72-es mar talan meg is van )gombokért természetesen ugye?