Jó terv!!! A BTR-ek addig fél lábon is kihuzzák. Új magyar-RM 8x8 2025-26 táján.Akkor 3 év alatt legyártják a 300 db-os magyar Gidrán megrendelést és utána átállnak 8x8 gyártásra...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó terv!!! A BTR-ek addig fél lábon is kihuzzák. Új magyar-RM 8x8 2025-26 táján.Akkor 3 év alatt legyártják a 300 db-os magyar Gidrán megrendelést és utána átállnak 8x8 gyártásra...
Vagy nincs még kész a megállapodás, és addig nem beszélnek róla.Vagy a törökök nem adták mert vatta új termék, vagy ezt csak végszereljük majd itthon.
Akkor addig mi lesz a kohókkal??! Itt páran szomorúak lesznek.Jó terv!!! A BTR-ek addig fél lábon is kihuzzák. Új magyar-RM 8x8 2025-26 táján.
A btr nagyjából 28-ig marad ezt párszor már kibökték.Akkor addig mi lesz a kohókkal??! Itt páran szomorúak lesznek.
Akkor kezdik kivonni, vagy akkor vonják ki az utolsót?A btr nagyjából 28-ig marad ezt párszor már kibökték.
Sajnos még mindig nincs egységes felszerelés.
Akkor addíg ráfér valami pimpelés.A btr nagyjából 28-ig marad ezt párszor már kibökték.
Biztos pöpec járgányok lesznek amolyan boxer agilis keverék baráti áron gondolom 8x8 bol kell nekünk vagy 500-600 db.Akkor addig mi lesz a kohókkal??! Itt páran szomorúak lesznek.
Május végére kiderülhet.Mi van az új teherautókkal, mert a Rábától már vagy két éve nem vettek újakat és nem hallani ,hogy rendeltek volna valahonnan? A románok már lassan megkapják az első csomag Ivecó-jukat.
IVECO starts construction of EUR 50 mln military truck factory in Romania
Italian group IVECO will invest EUR 50 million in a new assembly plant for military trucks in Romania, which will create 200 jobs in the first phase, Romania’s prime minister Ludovic Orban said on Tuesday, August 25. The factory will be located in Petresti commune, Dambovita county. “This...www.romania-insider.comRÁBA teherautók, ennyi volt?
A kormány megvette a gyárat az államnak, majd szép lassan elfogytak a rendelések. A kétezres évek elejére érett be a magyar állam és a RÁBA azon törekvése, hogy új, korszerű terepjáró tehergépkocsikkal lássák el Magyar Honvédséget. Ebből született a RÁBA H-sorozat. 2004-ben kötötték meg a...szentkoronaradio.com
Ha jól értem, Te sem adnál érte pénzt...Valaki megvette a honvéd magazint?
Ingyen sem szoktam elolvasni..Ha jól értem, Te sem adnál érte pénzt...
Megértem... én se...
Felsérti a bőrt. Ezért nem szeretik a katonák. Rossz minőségű papír....Ha jól értem, Te sem adnál érte pénzt...
Megértem... én se...
Lehet rosszul látom, de mintha az esővédőn másabbak lennének a színek, mint a sima gyakorló zubbonyon/nadrágon.
Vizes meg nem kopik úgy mint a zubbony.Lehet rosszul látom, de mintha az esővédőn másabbak lennének a színek, mint a sima gyakorló zubbonyon/nadrágon.
Hát ez nem hozzáállás. Egy csomó fa az életét adja hogy legyen ilyen újság. Az minimum hogy elolvasod miközben arra gondolsz hogy ez az áldozat mennyire felesleges volt...Ingyen sem szoktam elolvasni..