Erre azért nem számítottam. Akárhogy is nézzük stratégiai ágazat lesz a hadiipar. Bármit csinálunk a brittekkel, abból nagy pénz jöhet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erre azért nem számítottam. Akárhogy is nézzük stratégiai ágazat lesz a hadiipar. Bármit csinálunk a brittekkel, abból nagy pénz jöhet.
Beszállunk a Tempest programba... épp úgyis Gripen váltótípust keresünk
Nekem meg mindig fura hogy itt leszunk mi a Boxer 2.0-val a britek meg kozben legyartananak egy csomo "oreg" Boxert. Szerintem ez lesz az egyik kapcsolodasi pont. Van meg mas terulet is amire a britek nem kepesek maguk es szamottevo volumenu lenne?Erre azért nem számítottam. Akárhogy is nézzük stratégiai ágazat lesz a hadiipar. Bármit csinálunk a brittekkel, abból nagy pénz jöhet.
az múgy elég kapós lenne , egy jó Rolls-Royce engine alapú fighter jetBeszállunk a Tempest programba... épp úgyis váltótípust keresünk
A masik kedvence meg ez. Hm....Követem ezt a fószert a twitteren. Ő nagyon nyomatja ezt az új HX3-as RM cuccot kerekes tüzérségi verzióban. Én drukkolok ennek az uj HX3 szériának!!
Érdemes átpörgetni a tweetjeit, de ígérem többet nem posztolok.A masik kedvence meg ez. Hm....
Vagy a britek tiszteltére hívhatnánk "Böske 1"-nek isAnyahajó, tuti anyahajó lessz. Csak amit nekünk építenek nukleáris lessz,békeidőben meg "Fonyód 1" atomerőműként fog áramot termelni.
Követem ezt a fószert a twitteren. Ő nagyon nyomatja ezt az új HX3-as RM cuccot kerekes tüzérségi verzióban. Én drukkolok ennek az uj HX3 szériának!!
Mikor több településen volt arzén miatt ivóvíz használati korlátozás, akkor jól jött a víztisztító képesség és úgy emlékszem, hogy zacskózták. Nem tudom, hogy palackozó is van-e.Ezért volt nagy tétel a logisztikai szállitásoknál.-És mert nem volt ott a magyar "csodafegyver"
Ha valahova települ egy viztisztitó bázis,szerinted az majd kulacsokban fogja kiküldeni a vizet?Simán lehet oda tenni egy konténerizált palackozót (ami azt illeti,mintapéldány szintjén van is hozzá-azt nemtudom,hogy készült e belőle több is azóta)
Skyranger és HX3 teherautó platform. Sztem ezekről volt szó. Ez mind a kettő a brit tervekben van és nálunk is szóba jöhet, jött. Esetleg vmi extra, de ez a fenti kettő is nagy üzlet, ha együttműködünk.Ok, de ezek közül semmit sem gyártanak vagy fejlesztenek itt nálunk. Még a SHORAD is más alapokon más fegyver.
Én voltam vizet osztani és a zacsis víz max az öregeknek kellett akik a boltból hazafelé menet nem bírtak el még a víz UFO-ból 2 kanna friss vizet.Mikor több településen volt arzén miatt ivóvíz használati korlátozás, akkor jól jött a víztisztító képesség és úgy emlékszem, hogy zacskózták. Nem tudom, hogy palackozó is van-e.
Szóval nem csak misszióban jó. Nem csak a honvédeknek. A vízellátás egy konfliktus esetén kritikus infrastruktúra.
18,2 millió liter víz, 2 millió kilométer, 723 katona, 166 technikai eszköz - Honvédelem
Nagyjából a fenti impozáns számsorral lehetne összefoglalni a Vízforrás-2013 feladat mérlegét. A Magyar Honvédség 2014-ben is gondoskodik az egészséges ivóvízről azokon a településeken, ahol szükség van erre.honvedelem.hu
Amúgy kurva szar íze van.Mikor több településen volt arzén miatt ivóvíz használati korlátozás, akkor jól jött a víztisztító képesség és úgy emlékszem, hogy zacskózták. Nem tudom, hogy palackozó is van-e.
Szóval nem csak misszióban jó. Nem csak a honvédeknek. A vízellátás egy konfliktus esetén kritikus infrastruktúra.
18,2 millió liter víz, 2 millió kilométer, 723 katona, 166 technikai eszköz - Honvédelem
Nagyjából a fenti impozáns számsorral lehetne összefoglalni a Vízforrás-2013 feladat mérlegét. A Magyar Honvédség 2014-ben is gondoskodik az egészséges ivóvízről azokon a településeken, ahol szükség van erre.honvedelem.hu
De mi az, amit az angolok tudnak, a németek nem és a Honvédségnek hasznos lenne ha itt fejlesztenék?amúgy ment a itt a spekulálás hogy Papperger Orbán találkozó biztos azért volt hogy majd Orbán tudja mit kell mondani a szlovák cseh meg szlovén elnöknek , miközbe igazából lehet egész végig a britt miniszterelnökre készítette fel
Sztem tuti.
Esetleg a drummond által emlegetett starstreak rakéta? Főleg, hogy eddig valami emirátusi cucc van hivatalosan a skyrengeren reklámozva.De mi az, amit az angolok tudnak, a németek nem és a Honvédségnek hasznos lenne ha itt fejlesztenék?
Ki ne derüljön hogy Szíjjártó már megint csak próbálkozik, mint a szingapúriakkal...
Tisztában vannak vele, sokan arra játszanak, hogy megkapják aztán szifon-válltáska.Krissnek igaza lehet, mert valami hasonlót láttam én is.
Csak hihetetlen.
Jó lenne a legfőbb értékkel, a katonával is tudatosítani, mielőtt leszerelt tömegével, hogy járandósága esedékes 23. januárban.
Hátha többen maradnak a covid után...
Marha gyorsan annyi ruhát és harcaszati felszerelest beszerezni folyamatosan,hogy a felesleget el kell adni.De mi az, amit az angolok tudnak, a németek nem és a Honvédségnek hasznos lenne ha itt fejlesztenék?
Ki ne derüljön hogy Szíjjártó már megint csak próbálkozik, mint a szingapúriakkal...